-0.1 C
Botoșani
duminică, 4 decembrie 2022

FC Botoşani îşi vinde în această iarnă doi dintre jucătorii de bază. VEZI cine va pleca

fcbotosani-steaua (6)

Doi dintre titularii echipei FC Botoşani au şanse mari să plece în această iarnă. Oficialii clubului botoşănean spun că au existat deja nişte discuţii în privinţa transferurilor dar încă nu s-a parafat nimic. Cert este că inclusiv antrenorul Leo Grozavu şi-a dat acordul pentru transferul acestor fotbalişti.

Primul jucător care va pleca în această iarnă va fi mijlocaşul Gabriel Vaşvari. Acesta este în discuţii cu câteva cluburi din Rusia.

„La ora actuală, majoritatea cluburilor din România trăiesc din drepturile de televizare.

Un buget trebuie ajutat cu vânzarea de fotbalişti. Avem în plan asta la iarnă. Nu sunt oferte concrete. Sunt absolut convins că vor fi unul sau doi jucători care pleacă. Vaşvari vrea să plece. Trebuie să facem ceva încât să câştige atât clubul cât şi jucătorul. Gabi mi-a spus că ar vrea să plece. Din păcate, la vârsta şi la calităţile lui nu mai este un jucător atât căutat. Astăzi, Gabi are oferte”, a spus Valeriu Iftime.

Al doilea jucător care ar putea pleca este fundaşul Michael Ngadeu. În cazul acestuia, suma de transfer este mult mai mare decât la Vaşvari.

„Ngadeu poate juca la orice echipă bună din România. La Steaua, Petrolul, Astra. Este un fotbalist bun. Nu are trac, joacă altfel. Este un fotbalist mare. La fel şi Martinus este un fotbalist mare”, a adăugat finanţatorul FC Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA