25.6 C
Botoșani
duminică, 28 mai 2023

FC Botoşani îşi stabileşte obiectivul după cantonamentul din Austria. “Ar fi extraordinar să ne gândim la play-off dar asta depinde de două-trei transferuri”

fc botosani cantonament gura humorului antrenamente13

Oficialii FC Botoşani nu au stabilit încă obiectivul pentru următorul sezon de Liga I. Obiectivul va fi stabilit la finalul cantonamentului din Austria, împreună cu antrenorul Leo Grozavu şi componenţii lotului. Valeriu Iftime susţine că obiectivul depinde de transferurile care vor fi realizate.

În momentul de faţă, conducătorii clubului nu se gândesc decât la menţinerea în Liga I dar spun că în cazul în care vor reuşi transferurile propuse e posibil ca FC Botoşani să atace play-off-ul.

“Încă nu am vorbit cu antrenorul despre obiectivul din sezonul viitor dar realist vorbind este să rămânem în Liga I. Orice obiectiv mai sus de atât presupune discuţii cu antrenorul, să vedem lotul. Încă nu am finalizat lotul. Voi mergem şi eu în Austria să văd câteva meciuri şi voi avea destul timp să discut cu Leo şi cu băieţii. Vrem un obiectiv acceptat de toată lumea şi realizabil. Ar fi extraordinar să ne gândim la play-off dar asta depinde de două-trei transferuri. Este vorba de un fundaş central, un jucător care va veni în locul lui Cabrera şi un atacant central roman. Sunt mai multe cereri pentru acest atacant central. Am făcut o licitaţie aproape nefiresc de mare pentru Botoşani. Sper să vină. Încercăm să-l convingem să vină la Botoşani”, a declarat Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA