0.6 C
Botoșani
joi, 30 noiembrie 2023

FC Botoşani îşi schimbă strategia vis-a-vis de copii şi juniori. VEZI ce decizie au luat conducătorii clubului

fotbal copii

Conducătorii clubului FC Botoşani s-au decis ca începând din acest an să acorde mai mare atenţie copiilor şi juniorilor. Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani, spune că din vara acestui an se va implica mai mult şi va organiza turnee pentru depistarea copiilor talentaţi.

Până în prezent, FC Botoşani a avut o colaborare cu Liceul cu Program Sportiv. Echipele LPS au jucat în campionatul republicat sub titulara de FC Botoşani iar conducătorii clubului fanion au asigurat echipamentul şi cheltuielile pentru deplasări.

„În 2015 avem în plan ca în vară să schimbăm proiectul la nivel de copii şi juniori. Dacă primăria va realiza un teren sintetic şi se va realiza şi baza de la Liceul Sportiv, punem să ne gândim la ceva de viitor. Sunt mulţi copii. Eu am fost la câteva turnee, la nivel de copii şi pot spune că avem talente extraordinare. La jumătatea lunii noiembrie am fost la un turneu la Iaşi. În urmă cu o săptămână am fost la Suceava, la Cupa Moş Crăciun. La grupa 2005, finala a fost Botoşani cu Suceava. Mă gândesc ca anul viitor să organizăm şi noi un turneu. Sunt copii talentaţi dar trebuie să aibă continuitate. Noi întâmpinăm mari probleme la nivel de infrastructură şi de staff tehnic”, a spus Cornel Şfaiţer.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA