8.7 C
Botoșani
joi, 8 decembrie 2022

FC Botoşani îşi schimbă strategia în ceea priveşte preţul biletelor şi abonamentelor pentru sezonul 2015/2016. VEZI ce decizie au luat oficialii clubului

fcbotosani bilete2(1)

FC Botoşani este clubul din Liga I care a încercat cele mai multe experimente în ceea ce priveşte preţul biletelor şi abonamentelor. Pe parcursul celor două sezoane de Liga I au fost foarte multe schimbări şi s-a trecut de la o extremă la alta. Între timp, conducătorii FC Botoşani s-au gândit la o nouă strategie pe care o vor pune în practică în următorul sezon.

După discuţiile şi nemulţumirile suporterilor din turul campionatului, oficialii FC Botoşani au decis ca în retur preţul biletelor să fie 10 lei atât la tribună cât şi la peluză. Măsura de reducere a preţului nu a avut efectul scontat. Oficialii grupării botoşănene sperau să joace cu tribunele pline dar numărul spectatorilor a fost între 3000 şi 5000, în funcţie de vreme şi de adversarul pe care FC Botoşani l-a întâlnit.

„Nu sunt mulţumit de media de spectatori în acest retur. Mă aşteptam ca la acest preţ să avem 1000-1500 de oameni în plus pe stadion, comparativ cu perioada în care preţ biletelor era mai mare. Am oferit şi acea reducere de 50% celor care vin din mediul rural şi avem aproximativ 300 de spectatori care vin constant”, a spus Alexandru Chirilă, directorul executiv al FC Botoşani.

Pentru sezonul următor, FC Botoşani va avea o altă politică în ceea ce priveşte biletele şi abonamentele. În primul rând, cei care au avut abonamente în acest sezon vor beneficia de o reducere considerabilă la achiziţia abonamentelor pentrul noul sezon. De asemenea, înaintea primei etape din campionatul 2015/2016, programat să înceapă pe 11 iulie, FC Botoşani va afişa preţul biletelor pentru fiecare meci disputat pe teren propriu. Potrivit oficialilor clubului, aceste preţuri vor rămâne valabile până la finalul sezonului şi nu vor mai exista modificări.

„Vom schimba strategia începând din această vară. Încă din debutul campionatului vor fi afişate preţurile pentru toate întâlnirile de acasă precum şi al abonamentelor. Vom căuta şi alte căi de a atrage spectatori. FC Botoşani nu a căutat să câştige din aceste bilete şi abopnamente c a căutat să-şi acopere aceste cheltuieli de organizare a unui meci acasă. Un meci pe teren propriu ne costă peste 50.000 de lei. 27.000 de lei înseamnă plata arbitrilor şi observatorilor. Mai avem firma de pază, ambulanţele şi toţi ceilalţi oameni care se ocupă de organizarea unui meci. Au fost meciuri la care nu ne-am acoperit cheltuielile din bilete”, a mai spus director executiv al FC Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA