4.5 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

FC Botoșani începe play-off-ul fără un obiectiv clar

Conducerea clubului FC Botoșani nu a fixat niciun obiectiv pentru play-off iar antrenorul Marius Croitoru spune că în primul rând îl interesează ca echipa să joace același fotbal spectaculos.

Aceeași strategie a avut-o FC Botoșani și în vara anului trecut când nu i s-a trasat niciun un obiectiv lui Marius Croitoru iar acesta a dus echipa în play-off.

“Nu am un număr de victorii. Nu mi-am propus și nu îmi propun. Îmi propun ca echipa să joace același fotbal frumos. Nu vreau să câștig întâmplător, cu șansă. Vreau să câștigăm în urmă unor jocuri consistente, jocuri frumoase. Prefer să joc frumos și chiar dacă pierd, pierd în urma unui joc frumos. Dacă dă Dumnezeu să câștig în urma unui joc frumos, bucuria este mult mai mare”, a spus Marius Croitoru.

Antrenorul botoșănean consideră că primele meciuri vor fi foarte importante iar echipele care vor obține două-trei victorii pot spera la un loc pe podium.

“Suntem pe un loc trei. Ne dorim să rămânem în preajma acestui loc, că va fi patru, că va fi trei, că va fi cinci. Noi suntem mulțumiți. Sunt zece meciuri, sunt foarte multe puncte puse în joc. Oricine poate produce o surpriză. Pentru primele trei locuri sunt îndreptățite alte echipe. Diferența este foarte mică. Dacă legi două-trei victorii, poți spune că ai un obiectiv clar. Este prea devreme să spunem că ne dorim un anumit loc. Cu două-trei victorii, poți spune că ai securizat un loc și vezi ce poți face”, a adăugat Marius Croitoru.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA