3.7 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

FC Botoşani i-a fixat preţul lui Ngadeu. VEZI suma minimă pentru care poate pleca

michael ngadeu

Fundaşul Michael Ngadeu este cel mai bine cotat jucător din lotul FC Botoşani iar în momentul de faţă sunt trei-patru cluburi interesate să-l achiziţioneze. Una din variante este în liga a II-a din Germania, alta în primul eşalon din Turcia, mai există şi oferta formaţiei Steaua. De asemenea, un club din Rusia s-a arătat interesat de jucătorul botoşănean.

2015 a fost un an nefast pentru Michael Ngadeu. Acesta s-a accidentat, a lipsit o perioadă, a revenit în vară dar problemele medicale au reapărut şi a fost nevoie de o intervenţie chirurgicală. A revenit pe gazon în toamnă, a avut evoluţii foarte bune, a marcat trei goluri şi a avut o contibuţie mare la cele patru victorii consecutive cu Petrolul, Pandurii, CFR Cluj şi Chiajna.

“Dacă va fi sănătos şi va face o pregătire bună, eu zic că va fi un jucător care va ajunge la o echipă importantă din Europa. El nu a făcut pregătirea de vară, a revenit în meciul cu Steaua când a jucat foarte bine, a mai jucat o repriză cu Iaşi după care a lipsit 100 de zile. A revenit bine la meciul cu Voluntari după care a jucat din ce în ce mai bine. În ultimele etape a marcat trei goluri foarte importante, la 0-0, a dat încredere echipei”, ne-a spus Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Ngadeu mai are contract cu FC Botoşani încă un an şi jumătate dar sunt şanse mici să rămână până la final. Deja sunt echipe interesate de fotbalistul născut în Camerun iar oficialii FC Botoşani au stabilit preţul minim pentru un transfer în vara acestui an.

“Ngadeu este un jucător de un milion de euro. Nu este doar părerea mea ci şi a mai multor antrenori şi oameni de fotbal. Steaua şi-a exprimat intenţia să-l ia pe Ngadeu dar ne-a propus o sumă infimă. Eu cred în Mişu (Michael Ngadeu) că se va pregăti foarte bine, ne vom ajuta reciproc, iar în vară el îşi va găsi un angajament bun. Celor de la Steaua le va părea rău că nu l-au luat din această iarnă. Trebuie să fim realişti şi să spunem că în campionatul nostru sunt puţini fundaşi centrali de valoarea lui Ngadeu. În ultimii ani, au venit puţini fundaşi centrali valoroşi”, a ma precizat Cornel Şfaiţer.

În sezonul 2015-2016, Michael Ngadeu a jucat doar nouă meciuri şi are trei goluri şi o pasă de gol.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA