22.6 C
Botoșani
luni, 20 mai 2024

FC Botoșani – Hermannstadt 1-0. Fabbrini marchează în minutul 93 FOTO&VIDEO

FC Botoșani câștigă primul meci din play-out. Golul victoriei a fost marcat de Diego Fabbrini în minutul 90+3.

Puțini spectatori au venit să asiste la meciul dintre FC Botoșani și Hermannstadt. Cel mult 1000 de oameni sunt în tribunele stadionului Municipal.

FC Botoșani începe în atac dar în primele 20 de minute nu și-a creat nicio ocazie. În minutul 23, Soiledis centrează de pe stânga iar Ongenda ratează incredibil din 4-5 metri. În minutul 29, asistentul Ovidiu Artene nu vede un ofsaid de vreo 2 metri, Serediuc scapă și centrează dar Fraisl prinde mingea în fața lui Blănaru.

Două minute mai târziu, Fabbrini șutează din marginea careului, Căbuz respinge în față iar Golofca reia cu capul pe lângă poartă.

În partea secundă, scenariul este același. FC Botoșani are posesia, domină jocul iar Hermannstadt se apără cu toată echipa. Soiledis părăsește terenul accidentat iar în locul lui intră Holzmann.

Roman șutează foarte bine la colțul lung dar Căbuz se întinde și respinge în corner. În minutul 65, Roman cade în careu la un duel cu Dandea iar Sebastian Colțescu arată punctul cu var. Rodriguez execută lovitura de la 11 metri și ratează.

Fulop reia spectaculos dar trimite puținpe lângă poarta oaspeților. Rodriguez șutează mult peste poartăn din marginea careului și este apostrofat de suporteri.

În minutul 90+3, Fabbrini salvează pe FC Botoșani. A șutat din marginea careului, mingea a fost deviată și a reușit să aducă victoria Botoșaniului. La ieșirea de pe teren, suporterii i-au scandat numele italianului.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMA ORA