1.8 C
Botoșani
miercuri, 1 februarie 2023

FC Botoşani – Gaz Metan. Leo Grozavu: „Este important ca oricare alt joc de campionat”

fc bt croitoru, grozavu, hadnagy

FC Botoşani va întâlni duminică, pe teren propriu, începând cu ora 17.00, formaţia Gaz Metan Mediaş, în primul meci oficial al noului sezon de Liga I.

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani susţine că meciul cu Gaz Metan Mediaş este foarte important pentru moralul echipei.

„Este important ca oricare alt joc de campionat. Avem nevoie de un început bun pentru moralul echipei. Toţi suntem pregătiţi. Meciul cu Viitorul a fost primul joc oficial, echipa nu era la potenţial maxim. Am marcat trei goluri pe teren advers. Am făcut şi nişte greşeli”, a spus Leo Grozavu.

Tehnicianul botoşănean susţine că nu are foarte multe detalii vis-a-vis de adversarul de duminică. El îşi doreşte ca echipa sa să-şi impună jocul şi să debuteze cu dreptul.

„Cei de la Gaz Metan şi-au păstrat jucătorii de bază. Este o echipă omogenă. Nu am foarte multe informaţii despre ei. Am văzut meciul din Cupa Ligii. Eu mă aştept ca echipa noastră să aibă o exprimare superioară. Este prematur să vedem lucruri fantastice acum. Pe parcursul turul, jocul echipei se va îmbunătăţi. Nu vor fi mulţi jucători noi în primul 11. Ne vom baza pe nucleul de bază care a dus greul în sezonul trecut. Vom introduce jucătorii noi doar pe posturile pe care le-am considerat deficitare”, a adăugat Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA