FC Botoşani – Gaz Metan. L. Grozavu: “Cele trei puncte sunt cele mai importante”

0
459

fc-bt-golofca-leo-roman

FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş se vor întâlni mâine după amiază, începând cu ora 17.30, pe Municipal. Medieşenii sunt echipa momentului în Liga I, sunt pe locul secund în clasament dar Leo Grozavu este convins că elevii săi pot obţine cele trei puncte în acest joc.

Leo Grozavu şi Cristi Pustai nu vor avea mari probleme în ceea ce priveşte pregătirea acestui meci. În sezonul trecut, Pustai a antrenat pe FC Botoşani iar Grozavu pe Gaz Metan, având o contribuţie important la promovarea medieşenilor.

“Prin ceea ce a demonstrat, Gaz Metan poate fi considerată echipa momentului, zece jocuri fără înfrângere, plus clasarea lor pe locul 2, spune multe despre ceea ce au reuşit ei în această parte a campionatului. Acest lucru nu poate decât să ne mobilizeze. Eu cunosc echipa de acolo, Cristi Pustai cunoaşte echipa de aici. Îl felicit pentru ceea ce a făcut dar cred că a venit momentul să se oprească. Sper ca băieţii să înţeleagă că punctul cu Steaua are valoare doar dacă va fi dublat cu o victorie cu Gaz Metan. Sunt convins că vor fi motivaţi sută la sută, am pierdut un pic contactul cu partea superioară a clasamentului. Jucăm pe teren propriu unde reuşim mereu partide bune. Nu de fiecare dată ne iese rezultatul dar sper ca de această dată să fim ocoliţi de ghinion”, a declarat Leo Grozavu, adăugând:

“Cunoaştem foarte bine, nu se poate schimba strategia sau stilul de joc al unei echipe de la o etapă la alta. Sunt o echipa care îşi cunosc foarte bine potenţialul, ştiu ce să joace. Ne aşteptăm să se apere aglomerat şi contraatace periculos. Aşa au făcut la toate jocurile pe care le-au disputat. Va fi un meci greu. Avem antecedente destul de dezastruoase cu ei, un 0-3. Important este ce facem noi. Îmi doresc în primul rând să câştigăm jocul. Cele trei puncte sunt cele mai importante”.