16.4 C
Botoșani
vineri, 14 iunie 2024

FC Botoșani – Gaz Metan 1-1 GALERIE FOTO

FC Botoșani nu a reușit să învingă pe Gaz Metan într-un meci în care elevii lui Marius Croitoru au dominat categoric și în care Răzvan Pleșca, goalkeeperul oaspeților, a fost cel mai bun jucător de pe teren.

FC Botoșani a început în atac meciul și în primele cinci minute a avut două șanse de gol prin Reagy Ofosu și Alex Țigănașu. Oaspeții au prima șansă de gol în minutul 9 când Chamed execută o lovitură liberă de la 20 de metri dar Pap respinge. Miron șutează de la 35 de metri dar nici de această dată Pleșca nu este învins.

În minutul 19, oaspeții deschid scorul în urma unui corner. Marius Constantin a marcat cu capul de lângă Enriko Papa.

FC Botoșani controlează jocul, Ofosu de două ori, Patache și Andronic șutează dar tabela rămâne nemodificată iar la pauză Gaz Metan era în avantaj.

Repriza secundă începe cu FC Botoșani în atac dar fără nicio ocazie clară de gol în primele zece minute. Croitoru îl scoate pe Andronic în minutul 56 și îl trimite pe teren pe Golofca.

Rodriguez șutează din marginea careului dar Pleșca respinge încă o dată. Golofca are și el șansa golului dar portarul oaspeților este în zi mare. Ofosu reia cu capul dar mingea lovește bara.

După o dominare totală, FC Botoșani reușește egalarea prin Florescu în minutul 83. Jucătorul U21 al FC Botoșani a șutat plasat la colțul lung iar Pleșca nu și-a mai putut salva echipa.

Golofca scapă în minutul 87, șutează dar Pleșca are încă o intervenție de mare portar. Oaspeții au tras de timp în cele patru minute de prelungiri, beneficiind și de ajutorul arbitrului Robert Dumitru iar partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

După o dominare totală, FC Botoșani reușește egalarea prin Florescu în minutul 83. Jucătorul U21 al FC Botoșani a șutat plasat la colțul lung iar Pleșca nu și-a mai putut salva echipa.

………………..

*Puțini spectatori pe Municipal. Cel mult 500 de oameni au venit să asiste la meciul dintre FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș. Chiar dacă observatorul meciului a permis accesul cu umbrele, suporterii FC Botoșani au preferat să urmărească partida la televizor

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA