FC Botoşani – FC Voluntari. Răzvan Pleşca: “A trecut vremea scuzelor. Suntem obligaţi să câştigăm”

0
558

plesca, popovici

FC Botoşani nu îşi mai poate permite să facă vreun pas greşit pe teren propriu iar jucătorii pregătiţi de Cristi Pustai sunt conştienţi  că un egal cu FC Voluntari ar fi echivalentul unui eşec. FC Botoşani şi FC Voluntari sunt despărţite de trei puncte în clasament.

„Cu Voluntariul este un meci foarte important. A trecut vremea scuzelor cu oboseala, cu campania europeană, cu vacanţa prea scurtă. Acum suntem obligaţi să câştigăm acest meci cu Voluntariul. Nu ne vom mulţumi cu un egal în acest meci. Întâlnim o echipă care este sub noi în clasament şi trebuie să facem tot ce depinde de noi pentru a câştiga acest meci. Comtează prea puţin cine va juca în acest meci. Cei care vor intra pe teren însă vor trebui să facă totul pentru ca FC Botoşani să câşrtige neapărat acest meci”, a declarat Răzvan Pleşca.

„Am pregătit foarte bine acest meci cu Voluntariul şi vom intra pe teren doar cu gândul la victorie. Mă aştept să joc chiar dacă cu Steaua nu am făcut un meci foarte bun. Ştiu că pot mai mult şi voi încerca să dau totul pentru această echipă. Sincer, nu sunt mulţumit de ce am realizat ăpână în prezent aici”, a declarat Sergiu Popovici.