FC Botoşani – FC Voluntari 2-2. Cristi Pustai: „Am făcut foarte multe greşeli neforţate”

0
400

fc bt-voluntari (5)

Antrenorul principal al FC Botoşani este nemulţumit de prestaţia elevilor săi din meciul cu FC Voluntari care au obţinut doar un punct, pe teren propriu, în faţa unei contracandidate la retrogradare. Tehnicianul botoşănean este exasperat de gafele incredibile din defensivă, o defensivă care gafează meci de meci, indiferent de adversar.

„A fost un joc greu, aşa cum ne aşteptam. Am început bine, am condus cu 1-0 însă am fost am fost foarte neglijenţi, nu am avut o posesie foarte bună, am schimbat foarte greu jocul de pe o parte pe alta. Am făcut foarte multe greşeli neforţate în zona centrală, au fost foarte multe pase greşite. Au fost acele neglijenţe la cele două goluri. La primul gol, o execuţie foarte frumoasă a lui Kone dar precedată de un asist fără explicaţie. Singur, neforţat de nimeni, să fii atât de neglijent. Credeam că în repriza a doua vom fi mai proaspeţi dar am intrat cu handicap. La primul corner, o greşeală copilărească. Nici nu ştiu cum să o mai numesc. Greu ne-am revenit. Am avut vreo 10-15 minute de joc haotic. Am reuşit să înscriem şi poate pe final puteam să câştigăm”, a spus Cristi Pustai care a adăugat:

„Am vrut să-i blocăm cât se poate în terenul lor pentru că este o echipă care a jucat toate meciurile pe contraatac însă pe zona centrală… Mişu (Ngadeu) a  intrat bine, Florin Plămadă cu greşeli. Am încercat să nu fim surprinşi pe contraatac. Când faci greşeli mari în zona centrală şi nu ai o posesie cu progresie spre poartă, era foarte greu să intrăm cu 1-0 la pauză. În repriza a doua am riscat. Ngadeu trebuia schimbat prin minutul 60-70, Hadnagy a jucat cu infiltraţii. Am schimbat ambele benzi pentru că nu au funcţionat. Am sperat mai mult de la Martinus, de la Popovici”.