0.6 C
Botoșani
joi, 30 noiembrie 2023

FC Botoşani – FC Tiraspol 1-0 LIVE TEXT GALERIE FOTO

fc bt-fc tiraspol (7)

FC Botoşani a profitat de pauza competiţională din Liga I şi a programat un joc amical împotriva formaţiei FC Tiraspol, una dintre reprezentantele Republicii Moldova în cupele europene.

Iniţial, meciul a fost programat să se dispute pe stadionul Municipal din Botoşani dar din cauza lucrărilor la gazon, s-a decis ca meciul să aibă loc la Dorohoi. Aproximativ 700 de spectatori au venit în tribuna stadionului 1 Mai pentru a asista la acest meci internaţional.

Leo Grozavu a făcut mai multe schimbări în echipa de bază. I-a introdus în teren pe Lazar, Hadnagy, Ivanovici, Svichi, Anghelina şi israelianul Tomas Mund.

FC Botoşani: D. Lazar – Patache, Tincu, Ngadeu, Anghelina – Danci, Croitoru, Mund – Hadnagy, Ivanovici, Svichi

Rezerve: Curileac, Oltean, Ianc, Fulop, Rousel, Bordeianu, Tudorache, Rashid, Codoban

Debutul meciului a aparţinut botoşănenilor care au avut şansa de a deschide scorul după o degajare greşită a portarului moldovean. Apoi Anghelina a şutat de la 20 de metri şi l-a întins serios pe goalkeeperul oaspeţilor care a reuşit să respingă.

În minutul 19, Hadnagy a avut o şansă de a marca dar a încercat o execuţie pretenţioasă care nu i-a reuşit. FC Botoşani a continuat să controleze jocul dar fără mari ocazii la poarta moldovenilor.

În minutul 36, FC Tiraspol putea deschide scorul după o greşeală în lanţ a defensivei botoşănene şi a goalkeeperului David Lazăr dar acesta din urmă a reuşit să prindă în doi timpi.

Tehnicianul Leo Grozavu nu s-a arătat foarte mulţumit de ceea ce a văzut în prima repriză. Acesta s-a ridicat de mai multe ori de pe bancă şi le-a reproşat jucătorilor faptul că au pasat greşit sau nu au stat bine în teren.

La pauză, scorul este 0-0.

Leo Grozavu a făcut mai multe schimbări la pauză. Au intrat Curileac, Rousel, Rashid, Bordeianu şi Ianc.

Batin, Vaşvari şi Homei se pregătesc separat cu preparatorul fizic al echipei FC Botoşani.

În partea secundă, tot FC Botoşani a avut iniţiativa dar ocaziile clare de gol au lipsit la poarta formaţiei FC Tiraspol au lipsit. Mihai Bordeianu a avut prima şansă de gol în debutul reprizei secunde dar mingea trimisă de acesta a trecut pe lângă poartă. În minutul 55 Ianc încearcă să trimită un lob de la 20 de metri dar goalkeeperul oaspeţilor reuşeşte să agaţe mingea.

În minutul 59, Leo Grozavu îi trimite în teren pe Codoban şi Fulop.

În minutul 63, FC Botoşani a beneficiat de o lovitură de la 11 metri după un henţ în careu. Mihai Bordeianu a executat foarte bine lovitura de la 11 metri iar FC Botoşani a reuşit deschiderea scorului.

Ianc (70) încearcă să-l surprindă pe portarul oaspeţilor cu un şut din marginea careului dar goalkeeperul modovean prinde în doi timpi. Un minut mai târziu îşi încearcă şutul şi Fulop dar mingea trece mult peste poartă.

În minutul 72, Leeo Grozavu îl trimite în teren pe Tudor Tudorache.

În minutul 78, Codoban are o mare şansă de gol dar şutul acestuia, din opt metri, este respins în corner de goalkeeperul moldovean.

Fulop (81) are şi el şansa golului dar mingea trimisă din interiorul careului trece peste poartă.

În minutul 85, FC Tiraspol are şansa egalării dar Curileac are o intervenţie foarte bună şi reuşeşte să respingă în corner.

Un minut mai târziu, Codoban scapă pe partea stângă, centrează foarte bine pentru Rousel iar acesta trimite în bară din şase metri.

Partida s-a încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea echipei FC Botoşani, singurul gol al partidei fiind marcat de Mihai Bordianu din penalty.

fc bt-fc tiraspol (6) fc bt-fc tiraspol (5) fc bt-fc tiraspol (4)

fc bt-fc tiraspol (7) fc bt-fc tiraspol (8) fc bt-fc tiraspol (10) fc bt-fc tiraspol (15) fc bt-fc tiraspol (17)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA