10.2 C
Botoșani
luni, 20 martie 2023

FC Botoșani – FC SB. Mihai Teja: “Întâlnim un adversar greu dar vom intra să câștigăm”

După victoria de la Cluj, Mihai Teja vrea trei puncte și în meciul cu FC SB, programat duminică seară, de la ora 21.30, pe stadionul Municipal. Cu o victorie în partida de duminică, FC Botoșani ar rămâne pe primul loc în clasament.

“Urmează un alt meci important pentru noi. Ne-am bucurat două zile după ce am bătut în Gruia, un meci bun făcut de băieți, cu o atitudine bună. Acum trebuie să ne gândim la meciul cu FC SB. Tratăm fiecare echipă cu respect, nu cu frică. Au jucători de calitate, jucători care pot face diferența în orice moment, joacă în cupele europene. Sunt echipe bune, îi tratăm cu respect dar vrem să scoatem maxim din fiecare meci, să câștigăm punctele pentru noi, pentru familiile noastre, pentru a arăta că suntem un grup bun, un grup unit, o echipă competitivă. 

Au luat jucători tineri de calitate, formează un lot și indiferent cine intră, aceleași principii de joc vor fi. Noi trebuie să intrăm foarte bine, să fim agresivi și să ne vedem de jocul nostru.

Întâlnim un adversar greu dar vom intra să câștigăm. La fiecare meci trebuie să avem aceeași mentalitate, curaj, trebuie să arătăm forță pe teren. Băieții se pregătesc foarte bine și eu am mare încredere în ei”, a spus Mihai Teja care nu îl va putea folosi pe Mihai Roman 2 care s-a accidentat.

FC SB joacă în această seară în turul play-off-ului Conference League contra norvegienilor de la Viking, returul fiind programat săptămâna viitoare. Între cele două meciuri, FC SB va veni la Botoșani iar Nicolae Dică probabil va menține pe bancă mai mulți titulari deoarece principalul lui obiectiv este calificarea în grupele Conference League.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA