26.6 C
Botoșani
miercuri, 31 mai 2023

FC Botoșani – FC SB. Mihai Ciobanu: Sperăm ca de data asta să reușim un rezultat bun

FC Botoșani începe noul sezon al Ligii 1 pe teren propriu, urmând să întâlnească pe FC SB, o echipă pe care nu a învins-o pe Municipal. Partida se va juca joi, de la ora 20.30.

Mihai Ciobanu, antrenorul din acte al FC Botoșani, speră ca roș-alb-albaștrii să înceapă cu dreptul noul sezon al Ligii 1 și să nu se mai păstreze tradiția.

“Am avut neșansa de a întâlni, cel puțin în ultimele meciuri de pe teren propriu, o echipă FC SB într-o formă foarte bună. Chiar dacă unii spuneau că joacă într-un mod individual. Ne-am ridicat la nivelul valorii acestei echipe. Sperăm ca de data asta, în ciuda unor neajunsuri pe care le avem, să ne ridicăm la nivelul optim ca să reușim un rezultat bun”, a spus Mihai Ciobanu care speră la o nouă calificare în play-off:

“Trecutul apropiat ne arată două campionate în care echipa noastră s-a ridicat la un nivel foarte bun, chiar și cu participare în cupele europene. Este un motiv de mândrie pentru fiecare dintre noi și în același timp o obligativitate ca și în campionatele viitoare să reușim o prestație care să bucure suporterii botoșăneni care de data asta vor veni și la meci. Comunitatea botoșăneană care trebuie să fie puțin mai atentă față de echipa noastră”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA