21.6 C
Botoșani
luni, 26 septembrie 2022

FC Botoșani – FC SB. M. Croitoru: “Să ne eliberăm puțin de această presiune”

Cu Marius Croitoru pe bancă, FC Botoșani a reușit în sezonul trecut, să învingă pentru prima dată pe FC SB, într-un meci jucat la Pitești. Golurile botoșănenilor au fost marcate atunci de Andronic și Ongenda dar niciunul dintre ei nu va fi astăzi pe teren. Andronic a plecat de la FC Botoșani iar Ongenda este suspendat.

Marius Croitorul speră ca în această seară să obțină prima victorie pe Municipal în fața roș-albaștrilor dar spune că meciul va fi unul foarte dificil.

“Cum nu am câștigat niciodată în deplasare cu ei și am făcut-o anul trecut, îmi doresc să câștigăm și să fie închis cercul ăsta în ceea ce privește FC SB-ul. Va fi greu, este o echipă bună, o echipă puternică, un antrenor bun, jucători de valoare. După plecarea lui Man au avut ceva probleme”, a spus Marius Croitoru care în continuare este îngrijorat de starea gazonului de pe stadionul Municipal:

“Ambele echipe sunt construite să joace un joc plăcut, cu mingea jos. Un teren prost dezavantajează ambele echipe”.

Cu o victorie în această seară, FC Botoșani și-ar asigura în mare măsură prezența în play-off. Marius Croitoru vrea să obțină cât mai repede calificarea în play-off pentru a scăpa de presiunea rezultatelor.

“Meciuri mai sunt dar cu cât e mai repede, cu atât e mai bine. Să ne eliberăm puțin de această presiune, după care luăm fiecare meci în parte și vedem unde vom fi. Cel mai important este ca la final să fim în play-off”, a precizat Marius Croitoru.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA