0.8 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

FC Botoșani – FC SB. Golgheterul Florin Tănase este suspendat: “Va fi o pierdere”

FC SB nu va putea conta în meciul de mâine pe Florin Tănase, golgheterul Ligii 1 în actualul sezon. Acesta este suspendat pentru partida de la Botoșani.

Marius Croitoru, antrenorul FC Botoșani, consideră că absența lui Tănase va conta în jocul FC SB-ului deoarece este cel mai bun atacant din prima ligă.

“Este golgheterul la zi în campionatul României. Are 22 de goluri marcate, ceea ce înseamnă foarte mult. În ultimii 7-8 ani nu a depășit nimeni acest număr. Probabil se va resimți și la ei. Va fi o pierdere”, a spus Marius Croitoru.

Pentru meciul de mâine, Toni Petrea nu poate conta pe Tănase (suspendat), Miron și Șut (accidentați).

“Am pierdut trei jucători înaintea acestui meci. Pe Miron, pe Șut și pe Tănase, care e suspendat. Absențele lor sunt foarte importante pentru noi pentru că și-așa suntem foarte puțini, dar am încredere ca cei care vor intra pe teren vor face tot ceea ce ține de ei.

Ma bucură faptul că Olaru a revenit în echipă, că a trecut cu bine perioada de recuperare. Din spusele staff-ului medical, este refăcut, dar există riscul să aibă probleme în cazul în care cade pe acel umăr, dar acum este totul în regulă”, a spus Toni Petrea,

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA