17.7 C
Botoșani
vineri, 24 mai 2024

FC Botoșani – FC SB. C. Golofca: Îmi doresc foarte mult să câștigăm meciul acesta VIDEO

Cătălin Golofca vrea să-și învingă fosta echipă în meciul de duminică, de pe Municipal. Pentru el este un meci special deoarece a făcut parte pentru o scurtă perioadă din lotul FC SB dar nu a reușit să se impună.

Golofca vrea să le demonstreze celor de la FC SB că are valoare și promite că va face un meci foarte bun duminică seara.

„E un meci special, am trecut pe acolo. Îmi reîntâlnesc foștii colegi, mai vorbesc cu ei, sunt niște băieți extraordinari dar îmi doresc foarte mult să câștigăm meciul acesta. Cred că suntem pregătiți să câștigăm acest joc, avem o echipă bună, venim după un rezultat bun și trebuie să demonstrăm acasă că putem câștiga împotriva Stelei. Este o echipă foarte bună dar o putem învinge. Noi trebuie să fim determinați, agresivi și cu puțin noroc vom intra în istorie. Nu sunt secrete în vestiarul Stelei, sunt jucători cu calitate, cei mai buni au fost aduși acolo dar vor veni motivați pentru că anul trecut am venit și eu cu lotul lor și știu că vor pregăti jocul foarte serios în ciuda faptului că au câștigat toate meciurile aici, Botoșaniul este o echipă bună și redutabilă acasă și vor veni foarte motivați să câștige”, a spus Cătălin Golofca.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA