27.6 C
Botoșani
joi, 1 iunie 2023

FC Botoșani – FC SB 2-3. Au marcat: Mailat (2)/Tamm, Compagno, Edjouma GALERIE FOTO

Peste 5000 de spectatori au venit pe Municipal pentru a vedea în această seară meciul dintre FC Botoșani și FC SB, meci care ar fi trebuit să se dispute la jumătatea lunii august dar a fost amânat deoarece bucureștenii jucau în cupele europene.

FC SB începe în atac și după câteva secunde de la primul fluier al arbitrului George Găman, Cordea a scăpat singur cu Pap dar portarul botoșănean și-a salvat echipa. Cinci minute mai târziu, Compagno a avut și el șansa deschiderii scorului dar mingea trece peste bară. FC Botoșani echilibrează jocul iar în minutul 14, deschide scorul prin Sebastian Mailat care marchează un gol spectaculos din marginea careului.

Roș-albaștrii revin în atac, Compagno ratează încă o ocazie după care Tamm marchează cu capul, în urma unui corner. Opt minute mai târziu, Petkovski ratează singur cu portarul FC SB-ului după care Compagno marchează și bucureștenii preiau conducerea. Elanul botoșănenilor s-a tăiat după ce au primit golul doi iar cu patru minute înainte de pauză Oaidă și Compagno au avut șansa de a marca golul trei pentru FC SB dar Pap și-a salvat din nou echipa. În prelungiri, Petkovski ratează încă o mare ocazie iar după 45 de minute FC SB este în avantaj.

La pauză, antrenorul FC SB-ului face două schimbări. Pantea și Malcolm Edjouma au intrat în locului lui Crețu și Oaidă.

Repriza secundă începe cu FC Botoșani în atac dar prima mare ocazie îi aparține lui Octavian Popescu care șutează în bară. Mihai Ciobanu face o dublă schimbare în minutul 57. Mussis și Zabou au intrat în locul lui Tîrcoveanu și Ivanov.

Octavian Popescu ratează o mare ocazie de gol după care Sebastian Mailat (66) marchează cu un șut pe jos și restabilește egalitatea. Defensiva botoșănenilor cedează din nou iar Malcolm Edjouma (76) readuce pe FC SB în avantaj.

Mihai Ciobanu face încă două schimbări. Pinson și Sylla au intrat în locul lui Sadiku și Petkovski dar în jocul botoșănenilor nu se schimbă nimic. Olaru rateaze din interiorul careului după care Mussis șutează puțin pe lângă poartă de la aproximativ 20 de metri. Leo Strizu face o schimbare defensivă, îl scoate pe Octavian Popescu și îl trimite pe teren pe fundașul Denis Haruț.

Partida se încheie cu victoria oaspeților, care acumulează 29 de puncte. FC Botoșani rămâne pe locul 12 cu doar 20 de puncte în 18 meciuri.

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA