0.8 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

FC Botoșani – FC SB 0-0. M. Croitoru: “Unii spuneau că singurul lucru greu la acest meci este deplasarea. Nu le-a ieşit”

La finalul meciului, Marius Croitoru le-a transmis un mesaj oficialilor FC SB care se credeau încă dinainte de a pleca spre Botoșani. El consideră că este un punct de moral pentru Pap&Co înaintea deplasărilor de la Voluntari și Craiova.

”Chiar dacă unii spuneau că singurul lucru greu la acest meci este deplasarea se pare că nu le-a ieşit. A fost greu şi meciul. Si au plecat decât cu un punct, chiar dacă erau cotaţi favoriţi datorită istoricului, nu datorită altor lucruri erau favoriţi” a reacţionat Marius Croitoru, imediat după meci.

”A fost şi deplasarea grea şi meciul şi întoarcerea va fi la fel de grea. Chiar dacă au venit cu charter-ul. Un punct câştigat cu sufletul, un punct de moral. Un punct care nu este uşor în programul pe care îl avem noi cu deplasări foarte grele. Si era important să începem cu dreptul” a mai adăugat tehnicianul lui FC Botoşani.

Croitoru spune că nu are nimic de obiectat la adresa arbitrajului: ”A fost penalty. Clar, clar, clar! Un penalty clar. Am avut impresia că a fost în afară, dar penalty este clar. Mă aşteptam să apere (n.r Pap). De asta a şi rămas la FC Botoşani, pentru că eu am încredere mare în el. Este un portar de valoare al campionatului”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA