0.8 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

FC Botoșani – FC SB 0-0. Dinu Todoran a vorbit despre schimbări: “Știți foarte bine cum se procedează la noi”

Dinu Todoran, noul antrenor al FC SB, a făcut trei schimbări la pauză și s-a speculat din nou că decizia ar fi luat-o patronul Gigi Becali. Întrebat la final despre schimbări, Todoran s-a arătat deranjat.

„Da, e un semieșec, dar am dominat jocul, n-am fost lucizi la finalizare, dar ușor-ușor o să reglăm și lucrul ăsta. Am dominat jocul, dar la finalizare am suferit. Pe viitor, vom fi mai atenți. 

(n.r – despre penalty-ul ratat de Florin Tănase) E fotbal, a ratat și Mbappe, e normal. Tase e un jucător valoros, sperăm ca data viitoare să înscrie.

(n.r – referitor la schimbările făcute la pauză) Știți foarte bine cum se procedează la noi, n-are rost să ne mai întrebați de fiecare dată această întrebare.

Da, e primul meci acasă cu Karagandy, dar sperăm la ora jocului să fim 100% din toate punctele de vedere. Sunt jucători tineri, care își doresc, dar trebuie să lucrăm la finalizare.

Toate meciurile sunt grele. Am întâlnit azi o echipă de play-off, bună, dar n-am fost lucizi”, a spus Dinu Todoran, scris DigiSport.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA