2.9 C
Botoșani
vineri, 1 decembrie 2023

FC Botoşani – FC Braşov. A început războiul psihologic. Ardelenii cer testare antidoping pentru jucătorii lui Grozavu

fcbt-fcbrasov3

Conducătorii clubului FC Braşov au solicitat Ligii Profesioniste de Fotbal ca jucătorii echipei FC Botoşani să fie supuşi testului antidoping la finalul partidei care va avea loc sâmbătă după amiază, începând cu ora 18.30.

Oficialii braşoveni, în frunte cu Constantin Zotta, îi suspectează pe botoşăneni că au o condiţie fizică prea bună pentru nivelul Ligii I. Reprezentanţii FC Botoşani susţin că nu este absolut nicio problemă deoarece condiţia fizică foarte bună a jucătorilor se datorează pregătirii făcute de Leo Grozavu.

Relaţia dintre FC Botoşani şi FC Braşov nu a fost niciodată una bună. Când cele două echipe erau în liga a II-a, braşovenii au venit la Botoşani şi au câştigat prin două penalty-uri acordate de Cristian Balş. A urmat un scandal imens şi un schimb dur de declaraţii între oficialii celor două formaţii.

În sezonul trecut, FC Botoşani s-a impus în ambele meciuri disputate contra Braşovului. După meciul tur, Valeriu Iftime acuza modul în care oficialii FC Botoşani au fost primiţi şi de comportamentul reprezentanţilor clubului FC Braşov.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA