-1.3 C
Botoșani
miercuri, 8 februarie 2023

FC Botoșani este aproape de primele trei transferuri. V. Iftime: “Am găsit un mijlocaș la închidere foarte bun”

Sezonul încă nu s-a încheiat pentru FC Botoșani dar oficialii clubului au început discuțiile pentru a aduce noi jucători. Potrivit patronului Valeriu Iftime, vor veni doi jucători pentru postul de fundaș dreapta și un mijlocaș la închidere.

Cât privește compartimentul ofensiv, FC Botoșani nu va face achiziții. Oficialii clubului au anunțat că mizează în sezonul viitor pe jucătorii care au evoluat mai puțin în acest an.

“Am găsit doi jucători pentru postul de fundaș dreapta, am găsit un mijlocaș la închidere foarte bun. Toți sunt străini. Mai căutăm un fundaș central. În atac avem soluții. Îi avem pe Mihai Roman, Jaja, Mailat, Petkovski. Va reveni Tisdell care a avut o problemă musculară și nu a jucat. Noi credem foarte mult în el. Mai este Grubac care a avut și el o problemă medicală. Revine Camara de la Iași care poate juca atât vârf cât și bandă”, a spus Valeriu Iftime.

Mijlocașul Enriko Papa încă nu a semnat prelungirea contractului dar Valeriu Iftime spune că va avea o discuție cu căpitanul FC Botoșani și este convins că va accepta oferta.

FC Botoșani caută un nou Ongenda

În momentul de față, staff-ul tehnic și conducătorii clubului FC Botoșani caută un mijlocaș ofensiv capabil să facă diferența. După plecarea lui Ongenda, Croitoru a încercat mai multe variante dar niciuna nu s-a dovedit a fi eficientă.

„M-am interesat de Ongenda dar ei au câștigat campionatul, merg în Champions League. Nu îl pot aduce. Căutăm un jucător pentru acel post, brazilieni, agentinieni. Sunt convins că vom găsi dar trebuie să avem răbdare. E greu să aduci jucători buni care să accepte 5000-6000 contract. Trebuie să avem noroc”, a mai spus Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORA