26.6 C
Botoșani
marți, 23 iulie 2024

FC Botoşani este 99% în Europa League. CSMS Iaşi şi Viitorul au pierdut în această etapă

fc botosani - otelul gol croitoru (4)

Punctul obţinut de FC Botoşani în partida contra formaţiei Pandurii Tg. Jiu poate fi decisiv în ceea ce priveşte participarea în Europa League. În această etapă, principalele adversare ale FC Botoşani au pierdut iar echipa antrenată de Leo Grozavu este la patru puncte de CSMS Iaşi şi Viitorul.

După egalul făcut de FC Botoşani cu Pandurii, ieşenii visau la Europa League. Cu o victorie în faţa formaţiei CFR Cluj, ieşenii se apropiau la doar un punct de FC Botoşani. Calculele lor nu s-au potrivit iar CSMS Iaşi a pierdut cu scorul de 3-0, pe teren propriu în faţa formaţiei CFR Cluj. Ţinând cont că în ultimele două etape vor juca în deplasare împotriva formaţiei Pandurii Tg. Jiu şi pe teren propriu cu Steaua, ieşenii au şanse foarte mici de a mai depăşi pe FC Botoşani în clasament.

Un pas greşit a făcut şi Viitorul. Echipa patronată şi antrenată de Gică Hagi a pierdut cu 2-0 la Chiajna într-un meci care a stârnit multe discuţii. Viitorul a jucat meciurile de pe teren propriu la Chiajna, în acest sezon. Înaintea partidei de ieri, Concordia Chiajna avea mare nevoie de puncte pentru a scăpa de retrogradare. Aşa cum anticipau mulţi, Concordia a învins cu 2-0 pe Viitorul şi s-a distanţat la cinci puncte de primul loc retrogradabil. În schimb, Viitorul a rămas la patru puncte de FC Botoşani iar în următoarea etapă va întâlni pe teren propriu formaţia FC Braşov după care va veni pe Municipal pentru a întâlni echipa pregătită de Leo Grozavu.

Pentru FC Botoşani va urma un meci în deplasare contra formaţiei Steaua Bucureşti după care finala pentru Europa League cu Viitorul. În acel meci, FC Botoşani are inclusiv varianta unui meci de egalitate în timp ce Viitorul nu are decât varianta victoriei.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA