3.7 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

FC Botoşani – Dinamo Kiev 1-1. Leo Grozavu: “Ţinând cont că este primul meci amical, sunt foarte mulţumit” – REZUMATUL MECIULUI / VIDEO

leo grozavu austria

FC Botoşani a început bine seria jocurilor amicale, remizând scor 1-1 cu Dinamo Kiev. La finalul acestui prim meci amical, Leo Grozavu s-a arătat mulţumit de evoluţia elevilor săi şi în special a jucătorilor de bază.

În acelaşi timp, tehnicianul botoşănean este îngrijorat că are la dispoziţie puţini jucători pe care se va putea baza în debutul sezonului şi spune că mai are nevoie de transferuri.

“Când am cerut să avem meciuri tari, ştiam cu cine ne întâlnim, Kiev, Praga, câştigătoare de campionate. Până la urmă, asemenea echipe îţi pot arăta la ce nivel de pregătire te afli. Băieţii au făcut o partidă foarte bună, s-au mobilizat foarte bine. Ţinând cont că este primul meci amical, sunt foarte mulţumit. Sunt jucători care au evoluat în campionatul trecut, au mai multă experienţă decât cei din a doua repriză. Sunt jucători care au mult de muncă. La finalul cantonamentului vom stabili lotul cu care vom aborda acest campionat. Noi sperăm să mai vină şi alţi jucători care să ne întărească pe anumite posturi. Avem 13-14 jucători de câmp, restul încă mai au de acumulat. E vorba de experienţă, pregătire. Sunt jucători cu potenţial şi sperăm ca în cel mai scurt timp să facă pasul către fotbalul de Liga I”, a declarat Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA