FC Botoşani – Dinamo. Gabi Vaşvari: “La situaţia în care suntem, nu ne-ar ajuta prea mult un egal”

0
310

fc botosani fulop, cornateanu, vasvari

FC Botoşani va întâlni duminică seara, începând cu ora 21.00, pe teren propriu, formaţia Dinamo Bucureşti. Cele două formaţii au avut un parcurs diametral opus în acest sezon de Liga I. Dinamo a pierdut un singur joc în zece etape şi este pe locul patru în clasament iar FC Botoşani are o singură victorie şi este pe locul 12.

Jucătorii echipei FC Botoşani spun că sunt foarte motivaţi înaintea partidei cu Dinamo şi nu se gândesc decât la victorie. Istvan Fulop şi Gabi Vaşvari au declarat că un rezultat de egalitate nu ar ajuta prea mult pe FC Botoşani.

“Putem câştiga. Cu multă agresivitate şi multă muncă putem câştiga acest meci. Să sperăm că va fi acel şoc pentru că avem nevoie de victorie. În momentul acesta, doar o victorie ne-ar descătuşa. În primul rând, nu trebuie să-I lăsăm să joace. Dacă îi laşi să joace, te pun la respect. Sperăm să ne revenim cu o victorie în meciul cu Dinamo”, a spus Istvan Fulop.

“Publicul este foarte important, de multe ori ne-a împins de la spate şi ne dorim să facă acelaşi lucru şi duminică. Sezonul trecut a fost o victorie foarte frumoasă la Botoşani, s-a inaugurat şi nocturna. La situaţia în care suntem acum, ne dorim să câştigăm toate cele trei puncte. Dinamo o echipă cu calitate, jucători foarte buni şi cu siguranţă nu îşi permit să se apere la Botoşani. Vor juca şi care e mai bun va câştiga. Nu mă aşteptam să aibă parcursul din acest sezon. Este una din cele mai în formă echipe din campionat şi vom avea un meci foarte greu. La situaţia în care suntem, nu ne-ar ajuta prea mult un egal. Avem nevoie de puncte”, a declarat Gabi Vaşvari.