19.3 C
Botoșani
miercuri, 10 august 2022

FC Botoșani – Dinamo. Costel Enache: „Văd un meci foarte echilibrat. Sunt foarte importante punctele”

FC Botoșani și Dinamo se vor întâlni sâmbătă seara, de la ora 20.45, pe stadionul Municipal, în derby-ul play-out-ului. Ambele echipe au obiectiv clasarea pe primul loc în play-out iar punctele puse în joc sâmbătă sunt foarte importante.




FC Botoșani nu are voie să facă vreun pas greșit deoarece în cazul unei înfrângeri Dinamo s-ar distanța la cinci puncte. De asta este conștient și antrenorul Costel Enache care va pune mare accent pe defensivă.

„E un meci pe care îl așteptăm. Sperăm ca și terenul să fie ok. Este un meci interesant pentru suporterii noștri, pentru oamenii care sunt alături de club. Am fost într-o luptă permanentă cu Dinamo. Noi venim după un meci și un rezultat bun în Cupa României. Terenul este încă o problemă, vremea nu ne ajută. Sperăm ca până la ora jocului să se îmbunățească și să avem parte de un spectacol frumos. Pentru noi sunt foarte importante punctele și sper să fim capabili să le adjudecăm.  Eu văd un meci foarte echilibrat și trebuie gestionat foarte atent momentul defensiv pentru că adversarul are calitate. Au o linie de mijloc foarte bună pentru campionatul României. Vreau să fim foarte atenți pe partea defensivă”, a spus spus Costel Enache.

FC Botoșani are dezavantajul că marți a jucat în Cupa României, un meci care s-a disputat pe un teren plin de apă și care a dura 120 de minute.

„E oboseală, terenul a fost foarte, foarte greu la meciul de cupă. Terenurile de antrenament sunt destul de moi. Încercăm să ne adaptăm, să pregătim jocul dar să rămânem și pe un fond de prospețime pentru jocul de campionat. Vom fi în regulă. Suntem într-o perioadă bună. Au revenit Dumitraș și Serediuc. Chitoșcă este în continuare indisponiil”, a mai spus antrenorul principal al FC Botoșani.

În prima parte a campionatului, FC Botoșani a obținut patru puncte în cele două meciuri cu Dinamo. S-a impus cu 1-0 în capitală și a remizat pe Municipal.

…………………

Olimpiu Moruțan: „Va fi un meci de luptă, ați văzut cum e terenul. Nu avem ce face, trebuie să ne jucăm șansa și să facem un meci bun. Favorită este Dinamo, una dintre cele mai bune echipe din România. Noi vrem să ne facem treaba iar la finalul meciului să vedem care e rezultatul”.

 

Cătălin Golofca: „Va fi un meci greu, un meci de luptă. Trebuie să ieșim învingători. Sunt sigur că va fi un public numeros, ne vor susține. Sper să-și revină și terenul și să fie un spectacol fotbalistic.  Sper să cresc în continuare, să marchez. Am avut și ceva ghinion. Mă bucur că mi-am revenit și sper să joc bine în continuare”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here




























ULTIMA ORA