9.7 C
Botoșani
duminică, 26 martie 2023

FC Botoșani – Dinamo 4-0. Antrenament pentru play-off

Cu 38 de puncte acumulate în 23 de meciuri, FC Botoșani avea nevoie de o victorie în partida cu Dinamo pentru a se distanța de contracandidatele la un loc în play-off.

  • Meciul de astăzi a fost unul special pentru Marius Croitoru care a ajuns la 100 de partide pe banca echipei FC Botoșani

Dinamo începe în atac iar în secunda 10 Ivanov șutează pe poartă de la 18 metri. FC Botoșani nu forțează în debutul partidei și îi invită pe dinamoviști la joc. În minutul 12, la prima acțiune prelungită de atac, FC Botoșani deschide scorul. Braun a centrat de pe dreapta, portarul oaspeților iese greșit iar Mihai Roman 2 marchează pentru 1-0, din patru metri. Șapte minute mai târziu, Tîrcoveanu execută bine o lovitură liberă de la 18 metri dar mingea trece aproape de poarta dinamoviștilor. Brazilianul Jaja majorează scorul în minutul 27, după ce s-a distrat cu jucătorii echipei Dinamo și a șutat mingea direct sub bara porții apărate de Figueiredo.

Cu un avantaj de două goluri, botoșănenii au cedat posesia dinamoviștilor dar aceștia doar au plimbat mingea la mijlocul terenului. Prima ocazie mare de gol a oaspeților vine în minutul 45+1 când Ivanovski a scăpat din marcaj dar a șutat pe lângă poarta lui Pap.

Repriza secundă începe cu Dinamo în atac dar defensiva lui Marius Croitoru rezistă fără mari probleme. În minutul 65, scorul devine 3-0. Roman îi pasează lui Jaja iar brazilianul îl driblează pe Figueiredo și marchează. Un minut mai târziu, Dinamo marchează dar golul este anulat pentru ofsaid. Mihai Roman 1, intrat pe teren în locul lui Mihai Roman 2, are o șansă mare de a majora scorul după care Realdo Fili marchează pentru 4-0 cu un șut de la 25 de metri.

FC Botoșani obține o nouă victorie, acumulează 41 de puncte și se distanțează de șapte puncte de Rapid și FC Argeș, echipele aflate pe locurile șapte și respectiv opt.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA