27.1 C
Botoșani
sâmbătă, 2 iulie 2022

FC Botoşani – Dinamo 0-0. Vasile Miriuţă: „E greu să joci la Botoşani. Ăsta e adevărul. Au şi acest public minunat”

vasile miriuta

Vasile Miriuţă, antrenorul principal al formaţiei Dinamo, s-a declarat mulţumit cu punctul obţinut la Botoşani chiar dacă echipa avea mare nevoie de o victorie pentru a fi pe loc de play-off. Deşi au fost două eliminări şi multe cartonaşe galbene, tehnicianul dinamovist a lăudat prestaţia arbitrului Horaţiu Feşnic.

„A fost un meci deschis oricărui rezultat, două echipe bune. Un joc bun de ambele părţi, ocazii mari, e un rezultat echitabil. A arbitrat bine domnul Feşnic, un arbitru bun, tânăr. Nu poţi să vii şi să te deschizi din primul minut la Botoşani. Botoşaniul e echipă bună, are jucători de valoare, mai ales de contraatac. Am avut cinci-şase ocazii dar nu am marcat. E greu să joci la Botoşani. Ăsta e adevărul. Sunt arţăgoşi, răi, în sensul bun. Au şi acest public minunat pe care îl felicit. Singura echipă care a câştigat la Botoşani e Astra. Terenul a fost foarte bun, a plouat mult dar gazonul excelent. Felicitări gazdelor pentru teren”, a spus Vasile Miriuţă.

După 15 etape, Dinamo este pe locul şapte dar Vasile Miriuţă nu este îngrijorat în ceea ce priveşte play-off-ul.

„Trei echipe se ştiu şi mai sunt patru… Botoşaniul este la patru puncte în faţa noastră, Astra la trei şi Viitorul la două. Mai e Voluntariul cu 19 puncte, Iaşi cu 18 puncte. Noi suntem la mâna noastră, trebuie să ne câştigăm jocurile. Indiferent de celelalte rezultate, noi vom fi acolo”, a mai spus Vasile Miriuţă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA