23.3 C
Botoșani
sâmbătă, 2 iulie 2022

FC Botoşani – Dinamo 0-0. Cornel Şfaiţer: „Suntem pe o poziţie care ne dă speranţe”

cornel sfaiter

Oficialii FC Botoşani îşi doresc ca echipa antrenată de Costel Enache să ajungă în play-off la finalul acestui sezon dar încă ezită să vorbează despre acest susbiect. Preşedintele clubului FC Botoşani susţine că lupta pentru locurile 4-6 se va da până în ultima etapă.

„Ne aşteptam la o partidă dificilă, mai ales că am reuşit să obţine trei puncte în Bucureşti. Am fost bine organizaţi defensiv, am avut un joc bun în prima repriză. Am picat la eliminarea lui Muşat. Am avut momente când am suferit şi când puteam fi conduşi. Am avut puţină şansă. Jocul s-a echilibrat după eliminarea de la Dinamo. Rezultatul a fost echitabil. Am avut o defensivă perfectă. Suntem pe o poziţie care ne dă speranţe, să credem în obiectivul nostru, al cincilea sezon consecutiv în Liga I. Mi-aş dori enorm de mult să rămânem pe locul patru, va fi destul de greu, sunt multe puncte puse în joc şi va fi o dispută până în ultima etapă. Chiar dacă am obţinut patru puncte cu Dinamo, mi-aş dori ca ambele echipe să fie în play-off. (…) A fost formidabil. Chiar şi băieţii spuneau că avem un public extraordinar care a susţunut echipa pe parcursul celor 90 de minute. Suntem de lăudat pentru publicul pe care l-am avut în această seară. Dacă nu era timpul nefavorabil, aveam un stadion plin. Sunt şi mulţi dinamovişti prin împrejurimi dar foarte mulţi dinamovişti au susţinut echipa FC Botoşani. i-am urmărit în tribună şi sufereau pentru FC Botoşani”, a spus Cornel Şfaiţer care îşi doreşte o calificare în fazele superioare ale Cupei României. Primul adversar este CFR Cluj, meciul urmând să se dispute joi, de la ora 18.00 pe stadionul Municipal.

„Sperăm să nu primim gol nici în meciul cu CFR Cluj şi să trecem mai departe. Cupa României e o competiţie în care nu am reuşit nimic după promovarea în Liga I. Poate vom avea şansa să trecem de CFR şi să avem un culoar mai favorabil”, a adăugat Cornel Şfaiţer.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA