20.6 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

FC Botoşani – CSU Craiova. Leo Grozavu: „În acest retur, Craiova nu a mai făcut jocuri atât de bune ca în turul campionatului”

FOTBAL:CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-ASTRA GIURGIU, LIGA 1 (21.03.2015)
Sorin Cartu – Emil Sandoi. Foto: maximasport.ro

CSU Craiova a fost revelaţia acestui sezon, reuşind o serie incredibilă de meciuri fără înfrângere. Ba mai mult, la un moment dat se vorbea de şansele la titlu ale echipei antrenate de cuplul Sorin Cîrţu-Emil Săndoi. Oltenii îşi făceau planuri mari dar elanul lor s-a tăiat în momentul în care au aflat că nu au dreptul de a participa în competiţiile europene.

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, consideră că Sorin Cîrţu şi Emil Săndoi reprezintă un model de colaborare în fotbalul românesc şi că aceştia au făcut o treabă foarte bună la Craiova.

„Sunt un cuplu de antrenori care au multă experienţă. În special domnul Cîrţu. Pe Emil îl cunosc foarte bine. Are şi el multă experienţă. Au fost jucători cu mare personalitate şi care şi-au pus amprenta asupra echipei din Craiova. Crează o simbioză foarte bună, se înţeleg foarte bună. Ca drept dovadă, au avut o serie lungă de meciuri fără înfrângere. Sunt un cuplu de antrenori care au făcut treabă”, a spus Leo Grozavu.

Tehnicianul botoşănean a studiat parcursul oltenilor de până acum şi spune că era normal să apară rezultatele negative. El consideră că interzicerea dreptului de a juca în Europa League, a avut o importanţă mare în ceea ce priveşte rezultatele echipei.

„Era normal ca după o perioadă foarte lungă de invincibilitate să vină şi un recul. Se întâmplă în viaţa oricărei echipe. Este o echipă care a acumulat uzură. Şi faptul că nu pot participa într-o competiţie europeană i-a făcut să fie mai relaxaţi. Din această cauză au pierdut ultimul joc. În acest retur, ei nu au mai făcut jocuri atât de bune ca în turul campionatului. În afara meciului cu Univ. Cluj, nu au mai reuşit să câştige niciun meci de pe teren propriu”, a mai spus Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA