FC Botoşani – CSU Craiova. Gabi Vaşvari: „Craiova este o echipă foarte bine organizată şi cu siguranţă va fi greu”

0
511

vasvari conferinte

Jucătorii echipei FC Botoşani vor să repete meciul bun pe care l-au făcut în turul campionatului, în faţa echipei CSU Craiova, dar de această dată speră să obţină cele trei puncte. În Bănie, roş-alb-albaştrii au avut o evoluţie foarte bună şi în multe momente au fost peste olteni dar în final au pierdut cu 2-1.

Gabriel Vaşvari, mijlocaşul echipei FC Botoşani, se aşteaptă la o partidă dificilă pe Municipal dar consideră că roş-alb-albaştrii pot obţine trei puncte în partida de sâmbătă.

„Va fi un meci foarte greu. Întâlnim o echipă bună, cu jucători valoroşi, care nu întâmplător au legat acea serie lungă de meciuri fără înfrângere. La momentul acesta, şi noi avem şase meciuri fără înfrângere şi sâmbătă sper să fie al şaptelea iar bilanţul să fie de patru victorii şi trei egaluri. Toate meciurile sunt grele. Craiova este o echipă foarte bine organizată şi cu siguranţă va fi greu. În tur am făcut un joc bun dar din păcate nu am reuşit să ne întoarcem cu nici măcar un punct”, a spus Gabriel Vaşvari.