22.5 C
Botoșani
joi, 11 august 2022

FC Botoşani – CSU Craiova. Attila Hadnagy: “Ne-am cunoscut mai bine cu noul staff tehnic şi cred că suntem pregătiţi pentru meciul de vineri”

hadnagy fcbt-viitorul

Golgheterul echipei FC Botoşani din ultimele două sezoane este foarte optimist înaintea returului care va începe vineri. Attila Hadnagy susţine că pauza de două săptămâni a fost foarte utilă şi consideră că FC Botoşani va practica un joc mult mai bun decât în turul campionatului.

„Dacă ţinem cont de clasament, nu putem spune că vineri noi avem prima şansă în meciul cu CSU Craiova. Faptul că evoluăm pe teren propriu, că anul trecut i-am bătut aici şi că în tur am plecat neînvinşi de pe terenul lor ne conferă un ascendent moral asupra lor. E clar că trebuie să câştigăm acest meci chiar dacă ei evoluează mai bine în deplasare. Au jucători buni, formează o echipă bună, dar aşa cum am spus trebuie să spargem gheaţa şi să câştigăm al doilea meci din acest campionat. Ne-am odihnit, ne-am cunoscut mai bine cu noul staff tehnic şi cred că suntem pregătiţi pentru meciul de vineri. Nu ne e frică de niciun jucător de-al lor. Se joacă 11 la 11”, a declarat Attila Hadnagy, atacantul susţinând că aportul publicului la acest meci va conta enorm.

„La fieare meci s-a văzut cât de mult contează publicul. Aici e un public călduros şi numeros şi sper să ne ajute şi vineri cu Craiova”, a conchis Hadnagy.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA