0.2 C
Botoșani
vineri, 9 decembrie 2022

FC Botoşani – CSU Craiova 2-0. Valeriu Iftime: „Este cea mai spectaculoasă victorie. Am învins o echipă care are istorie”

valeriuiftime fcbt-gaz

Finanţatorul echipei FC Botoşani este foarte bucuros după victoria în faţa formaţiei CSU Craiova. Valeriu Iftime consideră că echipa pregătită de Leo Grozavu a făcut spectacol şi este convins că la următorul meci vor veni mai mulţi spectatori.

„Sunt fericit. Este cea mai specială victorie a noastră. Am învins o echipă care are istorie. În afara meciului cu Dinamo, noi nu am învins nicio echipă mare până acum. Astăzi, am clădit ceva care greu se va uita. Suntem altfel decât până acum. Când vine Craiova la Botoşani cu gândul de a face măcar un egal şi când dă primul şut la poartă în minutul 84… iar noi să alergăm în minutul 90 ca să mai dăm un gol, chiar suntem o echipă care joacă fotbal. Astăzi a fost spectacol. Am invitat nişte oameni la meci care nu au treabă cu fotbalul. Au rămas la urmă, s-au bucurat şi au spus: mai venim la Botoşani. Botoşaniul a făcut spectacol până în minutul 90. Cred că următorul meci va fi cu mai mulţi oameni la stadion. Astăzi am făcut spectacol, a fost frumuseţea unui meci de fotbal”, a spus Valeriu Iftime care a adăugat:

„Batin a învăţat mult de la Real Madrid cum se dă un gol. Te aşezi, o dai la colţul lung. În seara asta merită tot respectul. A dat un gol frumos. Toată echipa a jucat formidabilă. trebuie să recunoaşte atitudinea lui Marius Croitoru. La primul gol a fost atitudine de echipă care ştie să dea gol din orice. Fotbaliştii şi antrenorii merită tot respectul”, a spus Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA