FC Botoşani – CSMS Iaşi. Leo Grozavu: “Putem obţine prima victorie”

0
547

fc botosani - steaua 0-1 leo grozavu (19)

Antrenorul principal al FC Botoşani este optimist înaintea meciului de astăzi după amiază, contra formaţiei CSMS Iaşi, liderul Ligii I, după cinci etape din actualul sezon. Tehnicianul botoşănean consideră că elevii săi au forţa de a câştiga acest joc chiar dacă nu au obţinut nicio victorie în primele cinci etape.

“Până acum, la nivel de rezultate nu am reuşit ce ne-am propus. CSMS Iaşi este o echipă care în acest moment se află pe primul loc, sunt într-o formă bună dar consider că putem obţine prima victorie. Contează pentru ei că sunt omogeni, contează că au început campionatul cu rezultate bune, le-au dat moral, încredere. Important este ca la ora jocului, cei care intră pe teren să aibă determinarea şi inspiraţia necesară să facă diferenţa. Degeaba cunoşti totul despre adversar dacă în teren nu reuşeşti să pui nimic în practică. Orice punct contează în clasament dar îmi doresc să câştigăm meciul cu Iaşi. În situaţia în care suntem acum, trebuie să ne dorim mai mult ca niciodată să câştigăm”, a spus Leo Grozavu.

Cât priveşte realizarea obiectivului, tehnicianul susţine că încă sunt şanse reale ca FC Botoşani să termine sezonul pe unul din primele şase locuri şi să se califice în play-off. În acelaşi timp, el recunoaşte că situaţia nu este foarte confortabilă în acest moment.

“Există o stare de îngrijorare. Nu poţi fi relaxat atâta timp cât nu ai câştigat niciun joc. Ţinând cont şi de situaţia special din această vară, am avut jocuri foarte bune dar şi jocuri mai puţin reuşite. Nu putem spune că suntem într-o criză profundă dar nici într-o situaţie liniştită. Campionatul încă e la început, mai sunt suficient de multe etape. A fost o vacanţă foarte scurtă, o pregătire scurtă, o competiţie care ne-a solicitat mai mult decât ne aşteptam. Am avut foarte multe probleme de lot”, a adăugat Leo Grozavu.

Pentru partida cu CSMS Iaşi, tehnicianul botoşănean nu va conta pe Marius Croitoru şi nici pe Paul Batin. Primul urmează să-şi rezilieze contractual cu FC Botoşani iar al doilea este accidentat. Vestea bună este că au fost recuperaţi Florin Plămadă şi Attila Hadnagy.

Meciul dintre FC Botoşani şi CSMS Iaşi se va juca în această după amiază, de la ora 17.30, pe Stadionul Municipal.