22.6 C
Botoșani
luni, 20 mai 2024

FC Botoşani – CSMS Iaşi. Leo Grozavu: „Noi suntem pregătiţi pentru orice partitură a Iaşiului. Nu vreau să-l transformăm într-un meci mai special decât celelalte”

leo grozavu fcbt-u cluj

FC Botoşani şi CSMS Iaşi se vor întâlni sâmbătă, de la ora 16.00, în derbyul Moldovei. Oficialii botoşăneni nu consideră această partidă a fi mai specială decât celelalte şi spune că singurul obiectiv este victoria.

Leo Grozavu a făcut parte din conducerea CSMS Iaşi înainte de a veni la Botoşani dar nu s-a despărţit în relaţii foarte bune de conducătorii grupării din Copou. Cu toate acestea, el spune că nu va trata în mod special această partidă.

„E un meci important ca toate celelalte. Poate e un meci mai special ţinând cont că se joacă între două echipe din aceeaşi regiune dar în rest nu văd nimic ca să fie extrem de important. Nu vreau să-l transformăm într-un meci mai special decât celelalte. Nici pentru mine nu este un meci mai specal, am mai trecut printr-o partidă contra Iaşiului. Prima poate că a fost specială pentru că mă întâlneam prima dată din postură de adversar cu Iaşiul”, a spus Leo Grozavu.

Cât priveşte adversarul de sâmbătă, Leo Grozavu spune că ieşenii sunt într-o formă sportivă bună dar au suficiente puncte slabe pentru a fi învinşi.

„Este un meci pe care dorim să-l câştigăm, este pe teren propriu, venim după o serie de trei victorii şi ne gândim la a patra. Va fi o partidă dificilă ţinând cont că Iaşiul a arătat o formă mult schimbată faţă de turul campionatului. Sunt o echipă pe val. Şi noi avem atuu-rile noastre. Am analizat jocul Iaşiului şi sper să fim pregătiţi din toate punctele de vedere. Noi suntem pregătiţi pentru orice partitură a Iaşiului. Sper să demonstrăm pe teren că suntem mai buni ca ei. În primul rând trebuie să avem aceeaşi determinare ca la celelalte jocuri de pe teren propriu. Apoi trebuie să fim inteligenţi şi să reuşim să-i destabilizăm. Ca orice echipă, Iaşiul are punctele ei slabe”, a adăugat antrenorul principal al FC Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA