18.9 C
Botoșani
joi, 8 iunie 2023

FC Botoşani – CSMS Iaşi. Florin Plămadă: “Nu cred că putem vorbi de o favorită în acest meci”

florin plamada

FC Botoşani va întâlni luni după amiază, pe teren propriu, liderul play-out-ului Ligii I, o echipă care visează la cupele europene. Chiar dacă ieşenii sunt pe primul loc, meciul se anunţă unul echilibrat. Botoşănenii au un moral bun după victoria cu 6-1 în faţa formaţiei ACS Poli Timişoara şi vor încă trei puncte pentru a se îndepărta de zona retrogradării.

Fundaşul Florin Plămadă, fost jucător la CSMS Iaşi, consideră că în acest meci nu există o favorită şi spune că FC Botoşani ar trebui să-şi valorifice avantajul terenului propriu.

„Chiar dacă Iaşiul e pe primul loc înaintea acestui meci, noi evoluăm pe teren propriu, nu cred că putem vorbi de o favorită în acest meci. Fiind un derby, va fi o încleştare foarte tare între două echipe care nu vor refuza jocul şi care vor dori să se impună pentru a-şi câştiga supremaţia. Iaşiul trece printr-o formă bună, a ratat pe ultima sută de metri calificarea în play-off, iar acum vrea cu orice preţ să se claseze pe locul 7 pentru a putea participa în Europa League. Noi de asemenea venim după un meci foarte bun cu Timişoara. Am câştigat trei puncte importante şi avem avantajul terenului propriu, al suporterilor care ne dau forţa de a lupta şi a câştiga”, a declarat Florin Plămadă care îşi doreşte să marcheze în partida de luni.

„Îmi doresc să dau gol la fiecare meci. Să vedem dacă voi fi pe teren. Dacă voi juca, vă daţi seama că voi dori să dau gol Iaşiului şi voi da totul pentru a-mi ajuta echipa. În acest moment nu mai are nicio importanţă că am jucat la Iaşi. Voi da totul pentru Botoşani, la fel cum am făcut-o şi până acum. O echipă nu poate să-şi schimbe stilul de joc de la o etapă la alta. Ei vor aborda jocul prudent, vor sta bine în teren şi vor încerca să facă diferenţa pe contraatac sau la fazele fixe”, a mai spus Florin Plămadă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA