20.6 C
Botoșani
duminică, 14 aprilie 2024

FC Botoşani – CSMS Iaşi 0-0 LIVE – Colţescu a refuzat un penalty botoşănenilor – GALERIE FOTO

fc bt - csms iasi (1)

Începutul meciului nu a arătat ca un derby al Moldovei. FC Botoşani a încercat să se apropie de poarta ieşenilor încă din primele minute dar defensiva lui Napoli nu a dat semne de slăbiciune. Prima oportunitate de a marca a venit în minutul 10 dar şutul lui Ivanovici, din interiorul careului, este respins în corner  de Mihalache.

Replica oaspeţilor a venit în minutul 12 la o lovitură bine executată de A. Cristea. Ciucă a reluat cu capul din interiorul careului dar Iliev are o intervenţie foarte bună şi salvează.

În minutul 18 botoşănenii solicită penalty dar centralul Sebastian Colţescu dictează doar corner iar din tribune se aude: HOŢII, HOŢII. În careul ieşean s-a creat un meleu între jucătorii celor două formaţii dar Colţescu nu a arătat niciun cartonaş galben. Reluările au arătat că se impunea lovitură de la 11 metri. Ţigănaşu a respins mingea în corner cu mâna.

În minutul 27, Vaşvari are două şanse mari de gol după două şuturi de la distanţă dar îl remarcă pe portarul ieşean care intervenţii foarte bune. După cele două ocazii, mijlocaşul botoşănean a acuzat o problemă musculară iar în minutul 33 a fost înlocuit cu spaniolul Casado.

Pe finalul primei reprize a fost o luptă la mijlocul terenului, cu multe mingi pierdute de ambele formaţii şi nicio ocazie de gol. La pauză, FC Botoşani – CSMS Iaşi 0-0.

fc bt-csms iasi (9)

La pauză, Leo Grozavu face a doua schimbare. Îl scoate pe Hadnagy şi îl introduce pe Matulevicius. FC Botoşani începe mai bine repriza secundă iar în minutul 53 Ivanovici are şansa golului dar mingea este blocată de fundaşii ieşeni.

Un minut mai târziu, FC Botoşani are o nouă şansă de gol în urma unei lovituri libere executate de Fulop dar ex-ieşeanu Plămadă nu reuşeşte să-l învingă pe Grahovac.

În minutul 61, Fulop execută o lovitură liberă de la 30 de metri lateral stânga, şutează pe poartă dar Grahovac prinde. FC Botoşani are posesie dar fără ocazii mari la poarta ieşenilor. Defensiva lui Napoli se apără foarte bine iar FC Botoşani nu poate pune probleme decât cu şuturi de la distanţă.

În minutul 78, Patache greşeşte în terenul oaspeţilor, Cristea scapă pe contraatac dar şutează mult peste poată din marginea careului. Două minute mai târziu, Carralero are şi el şansa golului dar şutează peste poartă din marginea careului. FC Botoşani solicită un nou penalty la căderea în careu a lui Carralero dar Colţescu dictează corner.

FC Botoşani are o nouă şansă de a obţine toate cele trei puncte dar Carralero execută slab o lovitură liberă din marginea careului. În prelungirile partidei, FC Botoşani  a încercat să marcheze golul victoriei dar defensiva ieşeană a rămas la fel de sigură iar meciul s-a încheiat la egalitate scor 0-0.

……………

* CSMS Iaşi a câştigat duelul galeriilor încă din debutul meciului. Ieşenii sunt mult mai bine organizaţi şi cu o coregrafie net superioară botoşănenilor

fc botosani - csms iasi (3)

* Ploaia şi temperatura scăzută i-a determinat pe suporterii botoşăneni să rămână în faţa televizoarele. Cu 15 minute înainte de startul partidei, în tribune sunt mai puţin de 1000 de spectatori.

fc botosani - csms (2)

 

* Cu o oră înaintea meciului. reprezentanţii clubului FC Botoşani au anunţat că accesul la partida de astăzi este permis cu umbrele

FC Botoşani: Iliev – Patache, Ngadeu, Plămadă, Muşat – Cucu, Cabrera, Vaşvari (33 Casado) – Ivanovici, Hadnagy (46 Matulevicius), Fulop (75 Carralero). Antr. Leo Grozavu

  • Rezerve: Pleşca, Miron, Casado, Carralero, Tomozei, Bordeianu, Matulevicius

CSMS Iaşi: Grahovac – Voicu, Mihalache, Ciucă, Ţigănaşu – Bole, Mitic, V. Gheorghe, Llullaku – A. Cristea (86 Creţu), Golubovic (90+2 Piccioni). Antr. Nicolo Napoli

  • Rezerve: Caparco, Creţu, Enescu, Piccioni, Onduku, Viveiros, Frăsinescu

Arbitri: Sebastian Colţescu (Craiova) – Daniel Mitruţi (Craiova), Imre Bucsi (Sf. Gheorghe)

Observatori: Marian Dorobanţu (Buzău), Marian Bucurescu (Bucureşti)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA