FC Botoşani – CSM Poli Iaşi 1-0. Cornel Şfaiţer: “Vom întâlni Steaua de două ori şi e un lucru extraordinar”

0
321

cornel sfaiter

Oficialii FC Botoşani sunt bucuroşi pentru calificarea în optimile Cupei Ligii dar sunt îngrijoraţi de faptul că mijlocaşul Mihai Bordeianu va lipsi în meciul cu Steaua, meci programat să se dispute vineri seară, de la ora 21.00, pe stadionul Municipal.

“Este o realizare pentru că în ultimii ani nu am reuşit nimic în Cupa României, în Cupa Ligii. E pentru prima dată când jucăm pe teren propriu şi trebuie să ne bucurăm pentru performanţa asta. Am întâlnit o echipă debutantă în Europa League, o echipă omogenă, puternică. Şi în ediţiile trecute am fost aproape egali de la meci la meci. Vom întâlni Steaua de două ori şi e un lucru extraordinar. Sunt sigur că vom bucura toţi botoşănenii. Primul meci este vineri. Va fi un meci foarte greu. Sunt bucuros că am câştigat în această seară dar sunt şi trist pentru că am pierdut un jucător foarte important la mijlocul terenului. Cucu este accidentat. Sunt sigur că Leo va găsi soluţii şi vom trece şi testul cu Steaua. În şase jocuri nu am reuşit nimic cu Steaua, ne dorim cu toţii un rezultat pozitiv deoarece este singura echipă cu care nu am reuşit niciun punct”, a declarat Cornel Şfaiţer care i-a mai remarcat pe tinerii jucători aduşi în această vară.

În plus, a mai afirmat că brazilianul Willie Barbosa va fi legitimate în următoarea săptămână şi sunt şanse ca el să debuteze în partida din deplasare cu Gaz Metan Mediaş. De asemenea, Cornel Şfaiţer spune că mai sunt doi mijlocaşi şi un fundaş care vor fi legimitaţi în zilele următoare.