25.6 C
Botoșani
duminică, 28 mai 2023

FC Botoșani – CS Mioveni 5-1. SPECTACOL PE FINAL DE CAMPIONAT / GALERIE FOTO

FC Botoșani și CS Mioveni s-au întâlnit în ultimul meci al play-out-ului, un meci care nu mai avea o miză pentru că echipa antrenată de Flavius Stoican și-a asigurat prezența în Superligă, în sezonul următor, iar argeșenii erau retrogradați de câteva etape.

Înaintea partidei, oficialii clubului i-au premiat pe Mihai Roman și Edi Pap, aflați la ultimul meci în tricoul echipei FC Botoșani. De asemenea, a primit un buchet de flori și antrenorul Flavius Stoican, care a reușit să salveze echipa de la retrogradare.

Partida de astăzi este arbitrată de o brigadă feminină, condusă de Ionela Alina Peșu. Ea este ajutată de Daniela Constantinescu și Petruța Iugulescu. În camera VAR sunt Cristina Trandafir și Iuliana Demetrescu.

FC Botoșani a deschis repede scorul, în minutul 9, prin golgheterul Sebastian Mailat. Cel mai bun jucător al FC Botoșani s-a distrat cu fundașii Mioveniului și a marcat cu un șut plasat. FC Botoșani reușește să marcheze încă o dată prin Mihai Roman 1 dar golul este anulat pentru un ofsaid Sebastian Mailat, autorul pasei.

La jumătatea primei reprize a început o ploaie torențială. Scorul devine 2-0 în minutul 40. Mihai Roman scapă pe stânga și șutează la poartă, goalkeeperul oaspeților respinge până la Dican care marchează cu capul.

CS Mioveni reduce din diferență prin Remus Gabriel Guțea care l-a învins pe Ducan cu un șut din centrul careului.

Echipele întârzie să iasă de la vestiare din cauza ploii torențiale. Municipiul Botoșani este în COD GALBEN de ploi până la 16.30.

Flavius Stoican a făcut trei schimbări la pauză. Au intrat M. Roman 2. George Dragomir și Eduard Florescu în locul lui Dragu, Cioiu și Țigănașu. Repriza secundă a început cu șapte minute e întârziere.

Partea secundă a meciului este modestă, fără ocazii de gol și cu 22 de jucători care sunt mai preocupați să-și mențină echilibrul pe terenul îmbibat cu apă.

În minutul 67 Flavius Stoican face ultimele două schimbări. Au ieșit Ivanov și M. Roman 1 și au intrat David Gabriel și Burlacu. FC Botoșani încearcă să facă spectacol pentru cei aproximativ 1500 de oameni care au mai rămas în tribune, Florescu șutează la colțul lung dar mingea lovește bara.

În minutul 82 scorul devine 3-1. Mihai Roman 2 a marcat un gol spectaculos. Șase minute mai târziu, Mailat a scăpat pe contraatac și a marcat pentru 4-1. În prelungiri, Eduard Florescu a marcat direct din corner iar FC Botoșani s-a impus cu scorul de 5-1 în ultimul meci din acest sezon.

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA