FC Botoşani – Concordia Chiajna 5-1 – SPECTACOL PE MUNICIPAL – GALERIE FOTO

0
595

FC Bt - Chiajna (8)

FC Botoşani şi Concordia Chiajna deschid ultima etapă a Ligii I din 2015. Înaintea acestei partide, FC Botoşani este pe locul 10 cu 23 de puncte iar Concordia Chiajna este pe 12 cu 17 puncte.

După trei victorii consecutive în faţa formaţiilor Petrolul, Pandurii şi CFR Cluj, FC Botoşani se anunţa favorită în meciul cu Concordia Chiajna. Începutul partidei a arătat că meciul nu este nici pe departe o simplă formalitate şi că oaspeţii au venit la Botoşani pentru a câştiga toate cele trei puncte. Prima ocazie a Concordiei a venit în minutul 2 al partidei după care elevii lui Adrian Falub s-au instalat în jumătatea de teren a botoşănenilor.

FC Botosani - Chiajna (1)

În minutul 12, FC Botoşani reuşeşte să deschidă scorul. Martinus execută perfect o lovitură liberă de pe dreapta, Ngadeu se înalţă în centrul careului şi marchează cu capul.

În minutul 20, scorul devine 2-0. Gabi Vaşvari execută o lovitură liberă de la peste 30 de metri, şutează pe jos şi îl învinge pe Matache. Scorul putea fi majorat de Fulop în minutul 22 dar mingea şutată de acesta şterge bara transversală a porţii Concordiei.

FC Bt - Chiajna (10)

Dominarea echipei FC Botoşani continuă iar în minutul 30 scorul devine 3-0. A fost un corner de pe stânga, Ngadeu a reluat cu capul, mingea a fost respinsă de pe linia porţi până la Martinus Quenten care a marcat pentru 3-0.

Cu un avantaj de trei goluri botoşăneni nu au mai forţat iar oaspeţii au ieşit la joc iar pe finalul primei reprize Cristescu putea reduce din diferenţă dar Pleşca a avut o intervenţie foarte bună.

În pauza partidei a avut loc tragerea la sorţi a tombolei organizată de FC Botoşani, marele premiu fiind un autoturism Dacia Logan. Câştigătorul Tombolei este Ciocan Ştefan.

tombola fc botosani (5)

Jucătorii FC Botoşani încearcă să facă spectacol la ultimul meci oficial din 2015 şi să marcheze mai multe goluri. În minutul 55, Vaşvari execută o lovitură liberă de la 35 de metri dar  mingea trece peste poarta lui Matache.

Fază spectacol în minutul 60. Hadnagy şi Cabrera se s’distrează cu jucătorii Concordiei dar ultimul şutează puţin pe lângă poartă din marginea careului.

Duel între suporterii de la tribuna I şi cei de la tribuna a II-a. Unii scandează Martinus, Martinus iar ceilalţi Mişu, Mişu (Michel Ngadeu).

În minutul 70, Lazăr are şansa de a reduce din diferenţă dar şutează pe lângă poarta lui Pleşca din marginea careului. Reprica botoşănenilor vine trei minute mai târziu. Dimitrov centrează de pe dreapta, Hadnagy reia cu capul dar mingea trece puţin pe lângă poartă.

În minutul 74 scorul devine 4-0. Hadnagy scapă pe contraatac, reia pe lângă Matache iar Martinus vine din spate şi împinge mingea în poartă.

Oaspeţii au încă o şansă de a marca golul de onoare în minutul 78, Lazăr şutează din interiorul careului dar Pleşca are o intervenţie portar mare.

În minutul 84, oaspeţii reduc din diferenţă prin Cristescu. A fost un şut din marginea careului, Pleşca a respins în faţă iar Cristescu a reluat sub bară.

În prelungirile partidei scorul devine 5-1. Martinus scapă pe contraatac, îi pasează lui Ivanovici iar acesta marchează şi stabileşte scorul final.

……………………..

FC BotoşaniConcordia Chiajna

Stadion: Municipal

Spectatori: 4000

Temperatură: 4 grade Celsius

……….

FC Botoşani: Pleşca – Dimitrov, Ngadeu, Miron, Acsinte – Bordeianu (69 Ivanovici), Vaşvari – Martinus, Cabrera, Fulop (53 Cucu) – Hadnagy (79 Patache)

  • Rezerve: Iliev, Patache, Plămadă, Cucu, Ivanovici, Neziri, Popovici

Chiajna: Matache – Bărboianu, Sîrghi, Tincu, Voineag – Giurgiu – Constantinescu (33 Purece), Pană ( 63Ţâră), Cristescu, Lazăr – Pena (81 Grădinaru)

  • Rezerve: Iacob, Dina, Purece, Lung, N. Ion, Ţâră, Grădinaru

Arbitri: Cristian Balaj (Maramureş) – Alexandru Cerei (Cluj), Gabriel Barjac (Sălaj) – Florin Mazilu (Satu Mare)

Observatori: Bogdan Buhuş (Vaslui), Sorin Boca (Iaşi)