-1.7 C
Botoșani
luni, 6 februarie 2023

FC Botoșani – Clinceni 2-2. V. Iftime: „Atâtea înjurături ce am luat în seara asta, nu am luat de la sărbătorile de iarnă. Nenorocitule…”

Valeriu Iftime a ieșit cam șifonat după egalul cu Academica Clinceni. Spectatorii de la tribuna a doua și-au vărsat nervii pe patronul clubului FC Botoșani, pe care l-au acuzat că tot vinde jucători și nu aduce alții de valoare apropiată.

După meci, Valeriu Iftime s-a arătat nemulțumit de ceea ce a văzut în meciul cu Clinceni și a recunoscut că spectatorii l-au apostrofat.

„Avem un progres la nivel de spectacol fotbalistic dar ca eficiență nu suntem mai buni ca în anii precedenți. Ceva pare a nu fi matur. S-ar putea să fie ceva din tactica, mintea și teoria antrenorului. E prea tânăr. La 2-0, o echipă se închide și poate începe altceva. Noi am fost deschiși, să le dăm 7-0, și am luat două goluri pe niște greșeli copilărești. Echipa și Marius merită tot respectul. Problema este că oamenii nu înțeleg. Atâtea înjurături ce am luat în seara asta, nu am luat de la sărbătorile de iarnă când eram mascat și nu știau dacă sunt eu. Nenorocitule, ai luat bani pe Golofca și îți faci casă. Oamenii sunt nervoși. Trebuie să se descarce pe cineva. Din păcate, nici eu nu sunt chiar așa de bun pentru toate afuriseniile oamenilor. Lumea vrea rezultate. Cu 2-0 crezi că ești cineva iar la 2-2… Cel mai grav a fost spectacolul sportiv, avariat de antifotbalul făcut de oamenii ăia. Să stai numai pe jos…Dacă toată echipa are crampe, se oprește jocul? Hai să jucăm fotbal. Clinceniul este o echipă de județ care a stricat fotbalul. Nu vine lumea la stadion să vadă tăvălelile alea”, a spus Valeriu Iftime care a mai adăugat:

„Sper să ne maturizăm. Noi azi suntem ca niște copii de la țară care s-au dus prima dată la liceu și și-au pierdut ghiozdanul”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORA