12.4 C
Botoșani
vineri, 24 martie 2023

FC Botoșani – Chindia Târgoviște 1-0. Mailat îl salvează pe Stoican GALERIE FOTO

FC Botoșani a debutat pe teren propriu în play-out, împotriva formației Chindia Târgoviște, ambele formații având obiectiv salvarea de la retrogradare. Flavius Stoican a trimis în primul 11 doi jucători veniți de curând. Este vorba de fundașul central Junior Pius și atacantul Junior Tallo.

Meciul a fost modest în primele 25 de minute, fără ocazii mari de gol la cele două porți și cu o ușoară dominare a târgoviștenilor care au arătat că nu se mulțumesc cu un punct pe Municipal.

În minutul 28, Daniel Popa șutat din marginea careului iar mingea a căzut pe bara transversală a porții apărate de Răzvan Ducan. Replica botoșănenilor a venit două minute mai târziu dar Florescu șutează slab de la 18 metri. În minutul 37, FC Botoșani o nouă șansăde gol, Dragu centrează în careul mic dar Mailat nu reușește să împingă mingea în poartă. Finalul primei reprize a aparținut botoșănenilor dar elevii lui Stoican nu și-au mai creat vreo ocazie de gol iar după 45 de minute scorul era 0-0.

La pauză, Stoican face două schimbări. Mboko și Camara au intrat în locul lui Țigănașu și Tallo. Schimbările lui Stoican nu au adus un plus în jocul echipei FC Botoșani, ba din contra, târgoviștenii fiind cei care au avut inițiativa în debutul părții secunde.

Stoican mai face două schimbări în minutul 62. Ivanov și Cioiu au intrat în locul lui Florescu și Zabou. Antrenorul echipei FC Botoșani face ultima schimbare în minutul 73 când Mihai Roman 2 a intrat în locul lui Dragu.

În minutul 90, FC Botoșani reușește deschiderea scorului prin Sebastian Mailat care și-a  depășit ușor un adversar după care l-a învins pe Căbuz. Partida s-a încheiat cu victoria botoșănenilor care se îndepărtează de locurile direct retrogradabile.


ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA