17.3 C
Botoșani
marți, 27 septembrie 2022

FC Botoșani – Chindia 3-2. Mihai Teja: “Ne bucurăm că am început cu dreptul dar vreau mai mult de la băieți”

Mihai Teja a început cu dreptul mandatul de antrenor al FC Botoșani dar nu este foarte mulțumit de jocul prestat de elevii săi în partida cu Chindia.

“A fost greu. Am suferit. A doua repriză nu mi-a plăcut foarte mult. Îmi place să avem noi mingea, să dominăm noi adversarul, mai ales că jucăm acasă. Am făcut greșeli. La pauză vorbeam cu băieții să intrăm foarte bine, să ținem mai mult de minge, să punem presiune pe adversar ca să nu se apropie de poarta noastră. Aveam două goluri avans și ne doream să mai marcăm, să facem 4-1 și să stăm mai liniștiți. Din păcate nu s-a întâmplat, au dat ei gol după care ne-am bulversat, nu am reușit să mai controlăm jocul. Până la urmă, o victorie cu suferință, ne bucurăm că am început cu dreptul dar vreau mai mult de la băieți. Trebuie să devenim mai buni și să arătăm mai bine”, a spus Mihai Teja.

Antrenorul FC Botoșani se va baza în continuare pe Alin Șeroni chiar dacă a făcut o gafă mare în partida de astăzi.

“Orice jucător are o zi mai proastă, nu trebuie să dăm vina pe Alin. El și-a făcut treaba bine la Botoșani, a jucat bine, a avut sezoane foarte bune. Se mai întâmplă. Meciul acesta nu a fost foarte bun pentru el dar sper să-și revină din punct de vedere mental pentru că l-am văzut și la pauză un pic supărat. Îi spun să joace mai repede. Având o statură mare, e un pic mai lent. Nu trebuie să dăm vina pe Șeri. Oricare dintre noi greșim. De aceea suntem pe bancă, să-l ajutăm să treacă peste acest moment. Suntem un grup, cu toții pierdem, cu toții câștigăm”, a adăugat Mihai Teja care a mai precizat că a vrut să-l înlocuiască pe Mateus dar nu a mai apucat deoarece brazilianul a luat al doilea galben și a fost eliminat.

“Cu câteva secunde înainte l-am chemat pe Tisdell ca să-l schimb. Știam că are cartonaș… dar a jucat foarte bine, a creat eliminarea adversarului. În momentul acela am vrut să-l schimb dar nu a fost să fie. Am avut un pic de ghinion. Îmi pare rău pentru că pierdem un jucător cu calitate”, a afirmat antrenorul botoșănean.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA