16.4 C
Botoșani
vineri, 14 iunie 2024

FC Botoşani – CFR Cluj. Noul antrenor al ardelenilor a condus astăzi primul antrenament

FOTBAL - ANTRENAMENT CFR CLUJ - ANTONIO CONCEICAO

Antonio Conceicao a condus astăzi, 8 decembrie, primul antrenament din noul mandat la CFR Cluj. Portughezul de 54 de ani se întoarce la echipa de la care a fost demis în 2009, chiar dacă se afla pe primul loc.

Antonio Conceicao a semnat noaptea trecută contractual cu CFR Cluj. Obiectivul care i-a fost impus este play-off-ul, iar pentru asta clujenii au nevoie de punctele de la TAS sau să nu mai piardă multe în ultimele cinci etape rămase din sezonul regulat.

“Mai sunt cinci meciuri, 15 puncte în joc, iar dacă vom câştiga o mare parte din ele, ne vom apropia de play-off. Dacă vor veni şi punctele de la TAS, atunci va fi mai uşor”, a spus Conceicao, convins că CFR are potenţial să termine în primele şase echipe din campionat. “Cunosc jucătorii, am văzut câteva meciuri pe internet, dar câteva şi pe viu, pentru că am fost de multe ori în România. Avem o echipa bună, jucători cu calitate, dar e nevoie de muncă. Trebuie să arătăm pe teren că suntem buni”, a mai spus portughezul.

Situaţia CFR-ului s-a schimbat mult de la ultima aventură a lusitanului în Gruia. În 2009, când Conceicao era demis, după 35 de meciuri, CFR-ul era pe locul 1, era favorită la titlu şi juca în grupele Europa League. Astăzi, echipa tremură pentru play-off şi se află în insolvenţă. “După 6 ani m-am întors la CFR. E un sentiment foarte puternic pe care îl simt acum, care nu se poate explica în cuvinte. Ştiu că echipa nu trece printr-un moment bun, dar vin cu gândul de a ajuta cât mai rapid şi să avem rezultate pozitive. Îmi doresc că creez o echipă competitivă care să joace un fotbal frumos şi care, în acelaşi timp să câştige puncte şi să aibă victorii”, au fost primele gânduri ale lui Conceicao la revenirea la Cluj.

Sursa: Prosport.ro

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA