FC Botoşani – CFR Cluj. L. Grozavu: “Ne dorim să terminăm campionatul cu victorie”

0
492

leo grozavu fcbt-u cluj

Jucătorii şi antrenorii clubului FC Botoşani vor să încheie sezonul cu o victorie şi să-şi asigure locul nouă în clasamentul Ligii I la fotbal. Misiunea nu va fi una uşoară deoarece pe Municipal va veni CFR Cluj, cea mai bună echipă din play-out.

„Nu e vorba de examen. E doar ultima partidă ultimul joc de campionat din acest sezon. Sigur, ne dorim să terminăm campionatul cu victorie. Întâlnim un adversar puternic, poate cel mai tare din acest play-out, o echipă care are în componenţă jucători valoroşi, un club foarte bine organizat care a făcut performanţă în ultimii ani. Asta nu înseamnă că nu vom da totul pe teren pentru a ne asigura cele trei puncte.

A fost un play-out foarte strâns şi e posibil să se întâmple orice. În ultimele şase partide nu am pierdut, am câştigat în patru şi am remizat în celelalte două şi totuşi e posibil ca la final să ne situăm deasupra celor care au retrogradat sau dispută barajul. Asta arată cât de strâns a fost acest play-out, un campionat foarte disputat şi care arată că un pic dacă eşti neatent poţi să te trezeşti într-o situaţie neplăcută”, a declarat Leo Grozavu.

“E bine că nu au fost nici jocuri de culise”

Cât priveşte acest sistem competiţional cu play-off şi play-out, tehnicianul botoşănean consideră că este ceva mai spectaculos decât cel precedent deoarece se joacă până în ultima etapă.

“Nu pot să-mi dau cu părerea vis-a-vis despre sistemul cu play-off şi play-out. Tot ce pot spune e că a fost un sistem interesant pentru că toată lumea a rămas în priză până a final, în special în acest play-out, unde nicio echipă nu s-a putut relaxa. Din acest punct de vedere e bine. E bine că nu au fost nici jocuri de culise. A fost interesant dar rămâne de văzut cum va fi şi pe viitor. Din nefericire, la noi la români, toate se cam schimbă de la o zi la alta şi e posibil ca orice să se schimbe în viitor”, a mai afrimat antrenorul botoşănean.