4.2 C
Botoșani
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

FC Botoşani – CFR Cluj. Dan Petrescu: “Botoşani e favorită. Are acelaşi lot, joacă acasă, acolo unde nu prea pierde”

dan petrescu foto cjsport.ro

CFR Cluj este campioana transferurilor din această vară. A schimbat aproape tot lotul de jucători, are un staff tehnic nou şi un buget care îi permite să se lupte la titlu. În prima etapă, clujenii vin la Botoşani pentru a înfrunta echipa antrenată de Costel Enache într-un meci care se va disputa mâine seară de la ora 21.00.

Dan Petrescu, antrenorul principal al CFR-ului, spune că FC Botoşani este echipa favorită în partida de mâine, chiar dacă el are la dispoziţie jucători mai valoroşi.

„Întotdeauna primul meci e cel mai greu. Perioada de pregătire nu a fost aşa cum mi-aş fi dorit-o, pentru că timpul a fost scurt, foarte mulţi jucători au venit foarte târziu şi e clar că mi-aş fi dorit să fi avut mai mult timp aceşti jucători la dispoziţie, să îi fi avut mai devreme. La meciul de luni, Botoşani e favorită. Are acelaşi lot, joacă acasă, acolo unde nu prea pierde. Noi suntem o echipă nouă şi, chiar dacă toată lumea zice că CFR va face nu ştiu ce, noi încercăm să formăm o echipă cât mai repede posibil, pentru că nu avem timp să aşteptăm nu ştiu ce etapă. Vrem să facem un rezultat bun la Botoşani, vrem să începem cu dreptul, şi nu contează cum jucăm, contează rezultatul. Trebuie să fim încrezători în acest sezon, nu aroganţi, să muncim, să ne sacrificăm şi să scoatem maxim din fiecare joc. În acest moment, lotul e făcut în proporţie de 95% pentru tot campionatul. Sunt mulţumit de el, sunt mulţumit de atitudinea băieţilor şi rămâne de văzut ce rezultate vor fi. Plecări nu cred că vor mai fi, niciun jucător nu a venit la mine să-mi spună că vrea să plece”, a spus Dan Petrescu, potrivit cjsport.ro

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA