4.2 C
Botoșani
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

FC Botoşani – CFR Cluj. C. Şfaiţer: „Am mare încredere dar ne trebuie şi un gram de noroc”

fc botosani cornel sfaiter

FC Botoşani şi CFR Cluj se vor întâlni în ultimul meci al primei etape din noul sezon al ligii I. Cele două echipe s-au mai întâlnit în prima etapă, în 2012, la debutul clubului FC Botoşani în Liga I. Acel meci s-a încheiat la egalitate chiar dacă FC Botoşani a jucat mai bine de 80 de minute în zece oameni.

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, consideră că meciul de luni va fi unul foarte dificil iar echipa antrenată de Costel Enache va avea nevoie şi de noroc pentru a obţine victoria.

„Este un moment mult aşteptat de noi. Abordăm al cincilea sezon în Liga I. Jucăm în faţa CFR-ului, avem multă încredere, entuziasm. Nu va fi uşor, întâlnim o echipă de calibru, o echipă care an de an a reuşit performanţe. O echipă care s-a întărit foarte mult, cu un staff tehnic foarte numeros, un lot numeros. Avantajul este că ei încă nu sunt o echipă omogenă. Am mare încredere, Costel a pregătit foarte bine jocul dar ne trebuie şi un gram de noroc. În faţa CFR-ului am reuşit jocuri excelente acasă. Eu sper ca publicul să fie al 12-lea jucător pentru că avem mare nevoie”, a spus Cornel Şfaiţer.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA