20.1 C
Botoșani
luni, 17 iunie 2024

FC Botoşani – Astra. Matulevicius: „Astra e lider, dar noi jucăm acasă. Putea obţine cele trei puncte”

matulevicius

FC Botoşani are şanse reale de a câştiga toate cele trei puncte în meciul cu Astra Giurgiu, liderul Ligii I în acest moment. Asta consideră atacantul Deivydas Matulevicius care a declarat că s-a adaptat foarte bine la FC Botoşani.

“Sunt fericit că am revenit în România dar mai ales că am ajuns la această echipă frumoasă, FC Botoşani. Avem un lot foarte bun şi aşteptăm cu mare încredere confruntarea cu Astra de vineri. Eu cred că FC Botoşani poate juca de la egal la egal cu orice adversar, chiar dacă e vorba şi de Astra, liderul Ligii I. Mie nu mi-e frică de nimeni. Aşa cum v-am mai spus, avem echipă foarte bună şi foarte valoroasă aici la Botoşani. E un colectiv bun, suntem ca o familie şi pentru mine nu a fost nicio problemă de adaptare, mai ales că ştiu bine limba română şi ştiu foarte bine şi campionatul de aici. Înainte de a semna cu FC Botoşani am întrebat mai mulţi jucători ce părere au de acest club, iar sfaturile lor au fost să vin aici lucru pe care l-am şi făcut”, a spus Matulevicius.

“Astra e lider, dar noi jucăm acasă şi dacă vom avea şi un public numeros în tribună care să ne împingă spre victorie, vom putea obţine cele trei puncte. Eu cred că în acest moment, şansele sunt de 50%-50%.

Mi-am fixat un target dar nu vreau să vă spun care este. Îl ţin pentru mine şi sper să-l îndeplinesc. Vreau să ajut cât pot demult FC Botoşani să-şi îndeplinească obiectivul, să dau gol la fiecare meci, dar important este să câştige echipa. Am semnat până în vară însă vedem ce se întâmplă până atunci şi pe urmă vom discuta şi despre eventualitatea prelungirii înşţelegerii mele aici”, a adăugat atacantul echipei FC Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA