22.5 C
Botoșani
joi, 11 august 2022

FC Botoşani – Astra. L. Grozavu: “Îmi doresc la acest meci să fie şi un arbitraj pe măsură”

leo grozavu

FC Botoşani şi Astra Giurgiu se vor întâlni în ultima partidă a turului Ligii I. Elevii lui Leo Grozavu vin după înfrângerea din meciul cu Pandurii şi vor să demonstreze că a fost doar un accident. De partea cealaltă, Astra vine după victoria obţinută în Europa League iar Alibec&Co au un moral foarte bun.

Formaţia lui Marius Şumudică a început prost campionatul şi ocupă locul 12, având 3 victorii, 3 rezultate de egalitate şi 6 înfrângeri, 11 goluri marcate şi 18 primite. Mai mult, după meciurile din Europa League, giurgiuvenii au avut evoluţii slabe în campionat. Faptul că Alibec&Co se gândesc mai mult la banii din Europa League decât la meciurile de campionat poate fi în avantajul echipei lui Leo Grozavu.

Tehnicianul botoşănean a declarat că este conştient de valoarea adversarului pe care îl întâlneşte luni dar îşi doreşte victoria.

“Mă aştept la o partidă bună din partea noastră, venim după un rezultat nefavorabil, un joc modest al nostru. Sunt convins că orgoliul băieţilor noştri va fi zgândărit, ştim cu toţii că pe teren propriu ne mobilizăm sub o altă formă. Întâlnim un adversar puternic, campioana în exerciţiu, o echipă cu jucători foarte valoroşi, cu un antrenor care a demonstrat la nivelul primei ligi că este bun, ştie să-şi pună jucătorii în valoare, să-i motiveze, chiar şi în condiţiile trec printr-o perioadă de convulsie. Astra e campioana în exerciţiu, are o serie de jucători foarte valoroşi, au făcut transferuri, ai şi pierdut jucători. Dacă ar fi avut linişte financiară, sunt convins că s-ar fi situate pe o altă poziţie. Îmi doresc la acest meci să fie şi un arbitraj pe măsură. Bănuiesc că cele două echipe vor face un spectacol fotbalistic, îmi doresc ca şi arbitrii să participle la acest spectacol”, a declarat Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA